Şimdi Ara

DEXONIC Extreme Recorder FULL HD Media Oynatıcı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
62.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende de aynı durum. Torrent çalışırken kilitleniyor , cihazı kapatıp açtığımda samba kayboluyor. Önerisi olan var mı?
  • bana mahsus bir durum değilmiş.
  • Torrentlerde bir süre sonra donma sorunu kardeş cihaz Inca IMP-56HD'de de var.
  • Son 2 firmwareyi Dexonic sitesinde yayınlamasa bir problem yoktu.Sadece problemli olan kısımlar youtube daha sonradan bozulan havadurumu oldu. Şimdiki firmwaredeki bana sorarsan 2 tane bug var. Bir tanesi BT ve Samba özelliğinin kısa süreline aktif olup daha sonra deaktif olması ve diğer sorunda cihazın fabrika ayarlarına alınamamasıdır.
  • disk bilgileri kaybolmasın diye samba uyglaması yüklenmedi çihazda problem yok youtobe gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

disk bilgileri kaybolmasın diye samba uyglaması yüklenmedi çihazda problem yok youtobe gayet iyi

Bu cihazın donanımsal problemi yok ki. Sorun sadece son çıkan son firmwarededir. Yani firmware yüklendikten sonra samba ve bittorent özelliği devre dışı kalıyor.Bu esnada dexonic in ethernet mac (fiziksel)adresini dikkat ettiniz mi? IEEE lisansı yok sanırım . 11:22:33 diye başlıyor.
  • bence bu çihaz kayıt ve filim izlemek için alınmalı
  • quote:

bence bu çihaz kayıt ve filim izlemek için alınmalı

Olabilir.
  • Dexonic sitesinde torrent ve samba problemini düzelten firmware çıkmamış.
  • bence bu çihaz için büyük beklentilere girmeyin olan özeliklerinden faydalanın memnun olmayan ve yetersiz gören almasın veya iade etsin.
  • quote:

bence bu çihaz için büyük beklentilere girmeyin olan özeliklerinden faydalanın memnun olmayan ve yetersiz gören almasın veya iade etsin.

Firmayla görüştünüz mü? Belki firma bu mesajdan sonra bir firmware yayınlar.
  • arkadaşlar, bu tip cihazların fw'ini cihazı üretenler yazmıyorlar. çip markasına göre birileri fw'i yazıyor, cihaz üreticileri sadece kendilerine göre tema ile cihazlarına yüklüyorlar. yazılanlardan anladığıma göre bu cihaz realtek chipsetli. şu an itibarı ile realtek (1073) çipi için torrent sorunu kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

arkadaşlar, bu tip cihazların fw'ini cihazı üretenler yazmıyorlar. çip markasına göre birileri fw'i yazıyor, cihaz üreticileri sadece kendilerine göre tema ile cihazlarına yüklüyorlar. yazılanlardan anladığıma göre bu cihaz realtek chipsetli. şu an itibarı ile realtek (1073) çipi için torrent sorunu kalmadı.

Firma yetkilileri Realtek 1283dd olduğunu belirtiyorlar. Ürün kasası şık anladık.Fiyat o zaman idealdi onu da anladık ama support konusunda zayıf diyorum. Bu firmwareler nasıl test ediyorlar. Bunu anlamadım. 4 defa belki değişti. Dark'ın ürününde veya yurtdışındaki aynı arayüze sahip diğer marka cihazlarında en basitinde bittorent samba bugu yoktur. Son firmware çıktı samba ve bittorent sorun veriyor.Bazı kullanıcıların makinesi kilitlenmiş ilginç geldi. Firmanın bu hatayı derhal düzeltmesi gerekir.

• dedigim gibi çihaz ucuz ve yetenekleri sınırlı daha detaylı birşey arayan en az 500 ila 1000 tl harcamalı bu fiata bukadar tabi bir kaç eksiklik var.
  • Arkadaşlar TV'den kayıt konusunda bu başlık altında bir sorun yok denmiş, ben inca cihazı aldım yanlız analog bağlantıdan dijital receiver (teledünya) üstünden felaket görüntü alıyorum (ekran küçülüp aşağı kayıyor ve görüntü çok kötü ayrıca titremede mevcut), böyle sorunu olupda çözmüş olan varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksun80

Arkadaşlar TV'den kayıt konusunda bu başlık altında bir sorun yok denmiş, ben inca cihazı aldım yanlız analog bağlantıdan dijital receiver (teledünya) üstünden felaket görüntü alıyorum (ekran küçülüp aşağı kayıyor ve görüntü çok kötü ayrıca titremede mevcut), böyle sorunu olupda çözmüş olan varmıdır acaba?

cihazdan görüntü ayarları ve kayıt ayarlarını yaptınmı birde kaliteli kablo kulan.
  • Henüz cihaz üzerinden görüntü iyi değil (Evet tüm görüntü ayarları ile oynadım). Kutunun içinden çıkan kabloları kullanıyorum, açıkçası analog bağlantı kablosunu değiştirsem ne kadar düzelir orası cidden şüpheli, çünkü cidden görüntü çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksun80 -- 11 Mayıs 2011; 16:32:59 >
  • t. dünyadan görüntü çıkışını compazite ayarla
  • quote:

t. dünyadan görüntü çıkışını compazite ayarla

Cihaz üzerindeki kalite ayarları HQ olarak ayarladın mı Çıkışlar için video in media player tarafında diğer tarafda video out kısımında olmalıdır. Bu esnada dexonic yeni firmware çıkarmamış.
  • Şöyle diyeyim, teledünya HD receiver hdmi ile tv ye, kompozit ile (zaten sadece video out var) medya oynatıcıya, medya oynatıcı da hdmi ile tv 'ye bağlı. Şu durumda medya oynatıcı ile berbat görüntü alabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.