Şimdi Ara

DEXONIC 120GB 2.5 ELEGANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25786 arkadaslar bu lınktekı cıhaz nasıl.hızı konusunda bır bılgısı olan var mı almaı dusunuyorumda.bırde darbeye karsı nasıldırlar daynıklımıdırlar sızce?son olark verı kaybı rıskı ne kadardır...cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Orjinalden alıntı: jackal48

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25786 arkadaslar bu lınktekı cıhaz nasıl.hızı konusunda bır bılgısı olan var mı almaı dusunuyorumda.bırde darbeye karsı nasıldırlar daynıklımıdırlar sızce?son olark verı kaybı rıskı ne kadardır...cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Ben ce bunu tercih et, bilindik birşey olsun.Arada da fazla bi fiyat farkı yok.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25170

Bunun kaplaması daha iyidir. Smartdisk bu konuda 1 numaradır. Daha dayanıklıdır.

Veri kaybı riskini kimse veremez. Veri kaybı riski senin kullanımına bağlı.

Bu tür aletlerin hızları hemen hemen aynıdır. Usb 2.0 bağlantı noktasını kullandıkları için.. Firewire ile bağlananlarda hzı biraz daha yüksektir.

• tavsıyen ıcın tesekkrler.pekı bır sorum daha olacak.kutusunu bız alsakda ıcıne laptop hardıskı taksak bu urunlerın aynısımı oluyo?ben pek anlamıyorum bu ıstende ondan sordum.eger oyle yaparsak fıyat olarak daha ucuza gelebılırmı?

kutusunu bız alsakda ıcıne laptop hardıskı taksak bu urunlerın aynısımı oluyo?eger oyle yaparsak fıyat olarak daha ucuza gelebılırmı?

Önceden senin yukarda dediğin gibi yapılıyordu. Şimdi ise onun yerine 2.5" ve 3.5" lik Taşınabilir HDD leri yaptılar. Böylesi daha sorunsuz olur ve son zamanda fiyatlarda da önemli bir düşüş oldu. Smartdiski düşün, araştır..

Ben Dexonic in aşağıdaki linkteki modelini aldım.Şuana kadar bir sorun yaşamadım.Memnunum.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25983

Ürün Y USB kablosu ile birlikte geliyor. Bu da HDD yi bağladığın PC veya dizüstü 500 mA güç veriyorsa cihazın gereksinimi olan 1000 mA sağlamada işinize yarıyor.Ayrıca kılıfı da var.

Bir arkadaşımda da Smartdisk in eski modeli vardı. Oda Smartdiskden memnundu.
    Fiyatını cazip bulduğum için (Ben aldığımda 190 YTL di) bu modeli tercih ettim.

Kolay gelsin
  • benım merak ettıgım.bunlar darbey ne kadar dayanıklı.yanı ne bıleyım sureklı yanımda tasısam hemen bozulurmu yosa usb flash dısk gıbı sureklı yanımda tasıyabılırmıyım.ayrıca bende laptop var.bu aletler enerjılerını zannedersem usb den alıyo.cok fazla enerjı harcıyolarmı bırde seslı calısıyolarmı?bunlara yanıt alabılırsem cok tesekkur edecem.ıı gunler ıı calısmalar

Ben 120 GB taşınabilir HDD mi sürekli çantamda taşıyorum.Şirketten eve evden şirkete.Birşey olabilir mi? Tabiki olabilir kimse bu konuda garanti veremez.Ama daha once kullandığım 40 GB taşınabilir HDD mi de sürekli yanımda taşırdım.Bir problem yaşamadım.

Taşınabilir HDD ler genelde 1000mA güç isterler. Genelde Macintosh dizüstü bilgisayarlar USB leri 500 mA sahipler. Bunlar için ek adaptör yada yukarıda bahsettiğim gibi Y kabloya sahip USB kablosu gereklidir. Ama Mac dışındaki dizüstü bilgisayarlarda (eğer çok eski değillerse) 1000mA destekleyen USB güç çıkışları vardır.
    Ek olarak güç adaptörü gerekmez.

Benim aldığım model oldukça sessiz.Arkadaşımın daha eski model Smartdiski de sessizdi.Hepsi aynı mıdır bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ederım.bende su ogretmen laptoplarından var alalı ıkı sene oldu acaba oda 500mA mıdır?kac mA oldugunu nasıl ogrenebılırım?
    quote:

Orjinalden alıntı: ring

merhaba,

Ben 120 GB taşınabilir HDD mi sürekli çantamda taşıyorum.Şirketten eve evden şirkete.Birşey olabilir mi? Tabiki olabilir kimse bu konuda garanti veremez.Ama daha once kullandığım 40 GB taşınabilir HDD mi de sürekli yanımda taşırdım.Bir problem yaşamadım.

Taşınabilir HDD ler genelde 1000mA güç isterler. Genelde Macintosh dizüstü bilgisayarlar USB leri 500 mA sahipler. Bunlar için ek adaptör yada yukarıda bahsettiğim gibi Y kabloya sahip USB kablosu gereklidir. Ama Mac dışındaki dizüstü bilgisayarlarda (eğer çok eski değillerse) 1000mA destekleyen USB güç çıkışları vardır.
    Ek olarak güç adaptörü gerekmez.

Benim aldığım model oldukça sessiz.Arkadaşımın daha eski model Smartdiski de sessizdi.Hepsi aynı mıdır bilmiyorum.

• quote:

tesekkur ederım.bende su ogretmen laptoplarından var alalı ıkı sene oldu acaba oda 500mA mıdır?kac mA oldugunu nasıl ogrenebılırım?

En iyisi almayı düşündüğün HDD gibi bir taşınabilir HDD yi takıp dene.Gidebiliyorsan dizüstü bilgisayarını da alıp satınalacağın yere gidip bir dene.

Eğer dizüstü bilgisayarın taşınabilir HDD yi desteklemezse ya Y USB kablosu al (bulman çok zor yalnız.Ama yukarıda benim aldığım taşınabilirin yanında veriyorlardı) ya da şu linkteki gibi bir USB çoklayıcısı edin.Bu çoklayıcıda adaptör var ve 1000mA kadar destek veriyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=86682&ProductID=bd45513

Yine de bu söylediğim şeylerin hangisini secersen sec lütfen önce bir dene.

Kolay gelsin

• eyw saolasın soyledıklerını deneyecem
    quote:

Orjinalden alıntı: ring

quote:

tesekkur ederım.bende su ogretmen laptoplarından var alalı ıkı sene oldu acaba oda 500mA mıdır?kac mA oldugunu nasıl ogrenebılırım?

En iyisi almayı düşündüğün HDD gibi bir taşınabilir HDD yi takıp dene.Gidebiliyorsan dizüstü bilgisayarını da alıp satınalacağın yere gidip bir dene.

Eğer dizüstü bilgisayarın taşınabilir HDD yi desteklemezse ya Y USB kablosu al (bulman çok zor yalnız.Ama yukarıda benim aldığım taşınabilirin yanında veriyorlardı) ya da şu linkteki gibi bir USB çoklayıcısı edin.Bu çoklayıcıda adaptör var ve 1000mA kadar destek veriyor.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=86682&ProductID=bd45513

Yine de bu söylediğim şeylerin hangisini secersen sec lütfen önce bir dene.

Kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.