Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

ya eskiden serverlar hani 2 3 ay acik kaliyodu laf ediyoduk simdi 1 haftayi gecen yok..nasi iştir bu ya..daha 1 tane char fulleyemeden ne chari bi stad fulleyemeden server kapanıyor isyanım war uleeyyn :)

Biri Bu arkadaşı Durdursun

gerçekten ama 1 ay açık kalanlara laf ediyoduk şimdi 1 ay dayansın die DUA ediyoz resmen yha

ya zorla yaptircaklar yemin ediom evi arabayı saticam artık kurulumu için ne gerekiyosa alicam kurdurcam birine kendimde kuramıcam serverı tabi :)Adinida ''Koyduk MU'' yapicam res point 10 yapicam server ı kimseyede acmicam ölene kadar tek basıma kasicam bu nedir ya :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

quote:

ya eskiden serverlar hani 2 3 ay acik kaliyodu laf ediyoduk simdi 1 haftayi gecen yok..nasi iştir bu ya..daha 1 tane char fulleyemeden ne chari bi stad fulleyemeden server kapanıyor isyanım war uleeyyn :)

Biri Bu arkadaşı Durdursun

gerçekten ama 1 ay açık kalanlara laf ediyoduk şimdi 1 ay dayansın die DUA ediyoz resmen yha

ya zorla yaptircaklar yemin ediom evi arabayı saticam artık kurulumu için ne gerekiyosa alicam kurdurcam birine kendimde kuramıcam serverı tabi :)Adinida ''Koyduk MU'' yapicam res point 10 yapicam server ı kimseyede acmicam ölene kadar tek basıma kasicam bu nedir ya :)

bu kadar uğraşacağına gidip global mu da oynasana ne araba satarsın ne ev hepsi sana kalır

• yaw onuda oynadik bi zamanlar..ama Türk server ı gibisi yok bnce..hani adminle istedigin zaaman gorusebiliyosun..bi sorun cıktıgında aktarabliosun orda bekle ki admin gelsin..orda sorun neredeyse 0 ama oolsun :)ne bileyim kendi insaninin emeğini paylasiosun sonuc olarak ben daha cok zevk aliyorum oyle oldumu!!
  • quote:

yaw onuda oynadik bi zamanlar..ama Türk server ı gibisi yok bnce..hani adminle istedigin zaaman gorusebiliyosun..bi sorun cıktıgında aktarabliosun orda bekle ki admin gelsin..orda sorun neredeyse 0 ama oolsun :)ne bileyim kendi insaninin emeğini paylasiosun sonuc olarak ben daha cok zevk aliyorum oyle oldumu!!

ya ne yalan söliyim mu online devri kapandı artık ben oynamıyorum anime izliyorum diğer online oyunlara bakıyorum artık sıkıntıdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

quote:

yaw onuda oynadik bi zamanlar..ama Türk server ı gibisi yok bnce..hani adminle istedigin zaaman gorusebiliyosun..bi sorun cıktıgında aktarabliosun orda bekle ki admin gelsin..orda sorun neredeyse 0 ama oolsun :)ne bileyim kendi insaninin emeğini paylasiosun sonuc olarak ben daha cok zevk aliyorum oyle oldumu!!

ya ne yalan söliyim mu online devri kapandı artık ben oynamıyorum anime izliyorum diğer online oyunlara bakıyorum artık sıkıntıdan

bende oyle diyorum kapandi mapandi ama ne bilim bole bir server acilinca bi girip bakmadan kasmadanda olmuyor yaw :)

• Ne oldu ya servere nerde bu admın ve gm arkadaslar hesap versinler acıklama yapsınlar uzun ömürlü sw deyip deyip playerlerin ömrünü yediler.... tövbe tövbe mübarek gün
  • uzun ömurlu iste hic kapanmadi cunku acik goremedm
  • Sende haklısın ama böylede olmuyor yabancı sw de degil de turk sw de kasmak ıstıyoruz hevesimizi kacırıyorlar
  • her isteği dikkate alan bi admin... istekleri anında gerçekleştiren bi yapı... ve Türk serverı... globali bırakıp geliyorum ;) nezmandır takip ediyordum gerçekten tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claneys

her isteği dikkate alan bi admin... istekleri anında gerçekleştiren bi yapı... ve Türk serverı... globali bırakıp geliyorum ;) nezmandır takip ediyordum gerçekten tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

quote:

her isteği dikkate alan bi admin... istekleri anında gerçekleştiren bi yapı... ve Türk serverı... globali bırakıp geliyorum ;) nezmandır takip ediyordum gerçekten tebrik ederim.

ilk defa seninle aynı fikirdeyim sanırım içip gelmiş arkadaş neyse... bu server da cacık server acık ama cs hata vermiş servere tıklayınca dc diyo serveri kapatıp yeniden acsalar sorun cözülecek yada onlarda bilmediklerinden uğraşıyolar sanırım

• sakamı yapiosunuz
  • quote:

cs hata vermiş

İsmailin yaptigi hangi is düzgün bundan bekliyorsunuz
    AfyonKalesinin alakasi bile yok fake hesap lar fake server lar
  • bu ne ya 3 gunde 4 kere server degişti...hadi 1. eyw .2 eyw 3 hadi tamam buda olur ama 4 bune ya yeter dur..okdar kastik kimse sormadi degiştireliimmi server ı diye wersiyon degiscek diye..ben neden kastim ozmn gecemi gunduzume kattim playerlara fark koydum...bu ne bicim bir zihniyettir..insanların emekleriyle oynamayi bu kadar mı basite aliyorsunuz..ayiptir ya ramazan ramazan adamı gunaha sokuyorsunuz..bilmiyorsanız yapmayın bu işi arkadas..bize bosuna heveslenip kasmayalim salak gibi...acıklama yapılmıyor kafaya gore reslenip wersiyon degişiyor..yazık gercekten yazık..

edit:Ayrıca yalan soylendeği cok bariz..3seneden beri kapanmıyor denildi server için 2 tane bugg 1 haftada duzeltilmedi...3 sene boyunca bu server nasıl gitti..1 sorunu halledemeyip wersiyon değiştiriliyorsa bu server nası ayakta kaldı...birakın bu ayakları arkadaslar ya yalana dolana hiç gerek yok...yukaridada bir arkadas admin cok iyi her istenileni yapıyor yazmıs ya fake bi hesap yada harbiden oksijenle kafayı bulan birisi..tamam bende eski charimi istiyorum lutfen eski werisyona donup charimi bana geri wersinler:)
    Neyse fasla konustum bu sıkıcı muhabet için herkezden ozur diliyorum konusturanlar UTANSIN demekten başka elden birsey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 13 Ağustos 2010; 4:27:14 >

• quote:

Dewil Mu Season 2 Yeni Versiyona Gecis Yapmıstır...

Lütfen Download Bölümünden Yeni Dosyalarımızı indiriniz...

Dewil Mu Serverinde Tüm Sorunlar Giderilmidir.

Season5 Actilar olmadi season4 dediler olmadi season3 actilar olmadi season2 actilar simdi en garip enterasan kısmı Yeni version diye hitap etmeleri benim algilama sorunum mu var yoksa onlarinmi season2 en basta belirttiklerimin en alt version olmaz bunlardan TAKLİT den baska bir sey degil osmanlimu taklit ediyorlar siteleri osmanlimu nun kullandigi idi simdi versionda aynisi oldu yarin exp dusurup reset atarlar tam olur su an exp ile 20 dk 300 leri gecmis oyuncular gercekten yazik

• quote:

aaa Manisa Saribina'ya nezaman internet kafe kuruldu :)
  • :)) şaka gibi bir server işte ara ara 2 3 kişi gelip 1 post atıyorlar oda direk serverı iyilemek maksatlı heralde arkadaşlarını yönlendiriyor iyi birşeyler yazsın diye ^^ neyse kendi kendilerine oynarlar her zamanki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

:)) şaka gibi bir server işte ara ara 2 3 kişi gelip 1 post atıyorlar oda direk serverı iyilemek maksatlı heralde arkadaşlarını yönlendiriyor iyi birşeyler yazsın diye ^^ neyse kendi kendilerine oynarlar her zamanki gibi

10000 Numara server Laf yok adminler ellerinden gelse 8/48 Destek vermekteler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRaFy

quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

:)) şaka gibi bir server işte ara ara 2 3 kişi gelip 1 post atıyorlar oda direk serverı iyilemek maksatlı heralde arkadaşlarını yönlendiriyor iyi birşeyler yazsın diye ^^ neyse kendi kendilerine oynarlar her zamanki gibi

10000 Numara server Laf yok adminler ellerinden gelse 8/48 Destek vermekteler

:)) Süpermiş Üstün Hizmet Başarısı verelim o zaman :D

• Merak ettim neden site radyo romanca hep Türk serveri diyoruz hani sarkilar Türkce olsa onuda anlicam ama hic anlamadigim romanca sarkilar
    aciklik getirirmi acaba bir yetkili
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.