< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Devrim şehidi 94 yıl önce şeriatçılar tarafından katledildi (10. sayfa)
-
-
Anlaşıldı dayı, seni gerçek hayatta seven kimse yok. Kahvehanede bile seninle dalga geçiyorlar. Sen de hıncını forumun ırzına geçmekle alıyorsun. Aynaya bakınca kendini görmen sana verilmiş en büyük cezadır. Gelmişsin 60 yaşına çocukların seni dışlamış, forumda göremediğin ilgiyi arıyorsun. Konuya dön deme, eğer benimle tartışacaksan düzgünce tartışacaksın saygılı olacaksın, forumu adam gibi kullanacaksın. Eğer bunları yapmayacaksan bana bir daha yazma eğer onur sahibi bir insansan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 24 Aralık 2024; 23:44:47 > -
Ümmetin dışında kalmış Macar ve Bulgar halkları da Türk.
Bir Macara ya da Bulgara sen Türksün de ve alacağın cevabı gör derim yeğen ya da amca belki de bebe.
Umarım denk gelirsin öyle birine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşin doğrusu ben Türklük ile TC vatandaşı kapsamında ilgileniyorum. Seni ise bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görmüyorum. Etnik olarak Türk olman önemli değil, sen bu ülkenin değerlerine düşmansın.
-
Şunu da ifade edeyim kendini ve huylarını ne de güzel yazmışsın.
Aferin.
Türk tarihi
Ümmet
Kıbrıs
Genel tarihi okumalar
Dışında hiç bir şey yazamadın haberin olsun.
Neye kanaat getirirsen getir çok da umrumda. Hayatında göremediğin ilgiyi benden gördün, sevin şimdi.
-
Bana vatan haini imasında bulunarak sallıyorken iyi miydi?
-
Son asırlık Türk olduğunu iddia ediyor ama genel çerçevede kabul görmez ümmet dışı bu bilmem kaçıncı tekrarım ama yinede haberin olsun.
Kendini bir asırlık sananlara selam olsun.
Yine de biz temelsiz bina inşaa etmeyelim.
Haritadan sildik, yine sileriz.
-
-
Dur şuna bi edit yapayım...
Ama boşver uğraşmayayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X