Ekim 2013 tarihinde iş yerime yakınlığı dolayısıyla 1 senelik satın almış olduğum, sonrasında da Anadolu yakasında bir işe geçmemden ötürü daha fazla kullanamayacak olduğum Sabah/ATV binasının hemen yakınında bulunan Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in fitness merkezinde bulunan üyeliğimi devretmek istiyorum.
Otelin fitness salonu butik fitness olarak geçiyor. Belli bir sayı üzerinde üye alınmıyor. Gittiğinizde genelde boş oluyor, sakin bir ortamda fitness yapmak istediğimden dolayı almıştım.
Üyeliğe dahil olan hizmetler: Havuz (yeterince büyük ve üstü komple cam) Jakuzi (havuzun hemen bitişiğinde) Sauna Buhar odası Dinlenme odası ve diğer bütün fitness salonlarında bulunan koşu bantları ağırlık çalışma alanları vsler.
Üyelik kısıtlaması: Hafta sonları (üyelik sadece hafta içi spor salonu kullanımını kapsar)
1 yıllık indirimlerle alınmış hafta içi üyelik ücreti 2200+TL olup 3/6 aylık üyelik paketlerinin fiyatı daha da yüksektir.
5 aylık üyelik devri için düşündüğüm fiyat 500TL - pazarlıksızdır.
İlgilenen arkadaşlar PM aracılığı ile bana ulaşabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.