Şimdi Ara

Devran Otomotiv karamürsel kocaeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://devranotomotivkocaeli.sahibinden.com/

Adres yukarıda.

Selamlar 2013 ilk aylarında almış olduğum bir aracımın boya yok bilgisinde satın aldım yaklaşık 1 yıldır aracın taklalı olduğunu farketmedim servis yetkilileri söylediğin de başımdan kaynar sular döküldü elden çıkartamıyorum lütfen sizde bu kişilerden araç alırken kesinlikle servisine baktırın benim ciğerim yandı sizlerinde yanmasın Allah bunların belasını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 10 Ekim 2014; 20:21:15 >

• taklalı araç tavandan belli olur ne yaparlarsa yapsınlar anlayamadınızmı bunu. Ayrıca galericilerin hiçbirine itibar etmeyin.
  • İlk aracım olduğu için acemiliğime denk geldi satmak istediğim zaman öğrendim çok moralim bozuldu.
  • Benim akrabamın başına benzer birşey gelmişti. Birkaç yıl önce Karamürselde galericiden 1 parça boyalı diye aldı, 6 parça boyalı çıkmıştı ve utanmadan 50 bin km düşürmüşler. Galericinin ismini anımsayamadım. Demek ki Karamürselden araç alınmaz. Geçmiş olsun.
  • benim aracında aynı zamanda 100 bin km .kilometrede oynanma var başımdan aşşağı kaynar sular döküldü karamürsel esnafının namını duymuş oldum bir kaç kişiden daha duymuşdum hepsi birbirini doğruladı :(:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    İstanbul Aydın Üniversitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.