Herkese selamlar, 1991 ModelRenault 21 Manager sahibiyim motor hacmi 1700cc ocak vergisini yatırmaya gittiğimde benden 102tl aldılar fakat motorlu taşıtlar vergi hesaplama yaptığımda 75 lira vergi çıkıyor aracımın vergi borcu yoktu neden 102 aldılar anlamadım gitti. Bu konularda bilgili olan varsa aydınlatabilirse kafamı kurcalayan bu olaydan kurtulurum. Zahmet edip oykuyan ve cevap yazanlara şimdiden çok teşekkürler. İyi forumlar.. Sizler için araç vergi hesaplama linki :https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
keşke yatırdığın zaman sorsaydın :)
birde orda kaptı kaçtı diyor nedemek o çok güldüm ona
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
bende hep merak etmişimdir
quote:
valla yatırdığımda bilmiyordum ilk kez yatırdığım için normal sandım :( kaptıkaçtı da çalıntı araba vergisi heralde hırsızlara kesmişler
quote:
Orijinalden alıntı: Lé Cola
quote:
bende hep merak etmişimdir
Kaptıkaçtı: Şoföründen başka oturmaları şartiyle en çok 7 yolcu alabi- len, insan taşımak için imal edilmiş olan ve bu maksatla kullanılan, yerle temas halinde 4 tekerleği bulunan, şekil ve yapılışı itibariyle otomobilden farklı olan motorlu taşıtlardır. (Garry - all, Travel - all, Jeep - station ve benzerleri bu sınıfa dahildir.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme