Şimdi Ara

Devlet Memurundan Değişensiz Hyundai Accent Era...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-devlet-memurundan-degisensiz-hyundai-accent-era-745770655/detay/

    FİYAT DÜŞTÜ.

    KAPORTA: Araçta değişen parça yoktur. 2 parça boya vardır (Sol ön kapı boyalı, sağ ön çamurluk yüzeysel-çizik boyalıdır.) Bagaj kapağında plakanın üstünde rötuş var.

    HASAR KAYDI: 375 tl. Plaka açık sorgulatabilirsiniz. İsteyene şase no da veririm.

    MOTOR: %100 çıkıyor.

    GENEL BİLGİ:

    Araç 172.xxx km'dedir. 110 beygir, VGT turbo, makyajlı kasadır. En çok tutulan lansman rengi metalik gridir.

    Aracın çalışmayan aksamı yoktur. Yedek anahtarı ve kullanım kitapçığı mevcuttur. 4 adet yazlık lastik çok iyi durumdadır. İyi durumdaki kışlık lastikler de verilecektir (Lastik masrafınız olmayacak).

    Araç team pakettir. Klima, hidrolik ve deri kaplamalı direksiyon, arka cam buğu çözme, 4 cam otomatik, merkezi kilit, çocuk kilidi, isofix, fasılalı silecek, ön ve arka sis farı, direksiyondan kumandalı orjinal teyp vb.. özellikleri mevcuttur.

    Yakıtı çok ekonomiktir. Uzun yolda 1000-1100 km yol gitmektedir (depo 45 lt yakıt almaktadır).

    Titiz biri olduğum için aracı çok araştırarak almıştım. Aracı aldığımdan beri rutin bakımlarını yetkili servisten temin ettiğim orjinal parçalarla yaptırdım. Faturaları mevcuttur. Koltuklarında yanık, yırtık, deforme yoktur. Zaten başlıklar dahil kılıfla kullanıyorum. Araca birebir uyumlu 3d paspas takımı ve bagaj havuzu vardır. Araçta cam filmi vardır. Arka kapılarda cam rüzgarlığı vardır. Araç iç lambası ve bagaj lambası led uyguladım.


    Hdyrocarbon uygulamasıyla (gazlı) motordaki kurumları temizlettirdim. Bir süre önce boya koruma paketi (demir tozu temizlik, kille temizlik, pasta-cila, boya koruma) uygulaması yaptırdım. Daha önce klima bakımı yaptırarak klima gazı ve yağını yeniletmiştim. Bakımına daha 7000 km vardır. Aracın şu an hiç bir masrafı yoktur.

    Araç her yönden (kaporta, motor vb..) expertize açıktır.

    Aracı saat 5 ten sonra seyitgazi yolundaki çağdaş marketin (eski sever market) yakınında görebilirsiniz. 5'ten önce görmek isteyenler bir gün önce ararsa yardımcı olmaya çalışırım. Gün içerisinde telefonu açamasam bile mutlaka geri dönüş yaparım.

    Ciddi alıcılar arayıp uygulama üzerinden mesaj atabilir. Pazarlık payı sünnet olduğu için bırakılmıştır. Fazla değildir. Ölücüler, galericiler ve al-satçılar aramasın. Biniciye satılıktır.

    Model yükseltmek için satıyorum. Takas sadece Accent Blue (Mode plus yada prime paket) ile olabilir. Bunun dışında takas teklif etmeyiniz.

    Her şeyi açık açık yazdım. Herkes için hayırlısı olsun.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.