Bildirim
DEVLET MEMURU OLMAK....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
Mesaj
-
-
Devlet bünyesinde çok tembelinden, kaytarıcısından çok çalışkanına kadar çok çeşitlilikte birçok insanı barındıran bir müessesedir. benim şahsi gözlemim çalışkan ve iş bitiricilerin çok az, kalan grubun çok kalabalık olduğu yönündedir.
Bu duruma devletin ödüllendirmesiz bir maaş politikası neden olabileceği gibi, böyle bir maaş politikasını bilen insanların devlet memuru olmayı seçmelerininde sebep olabileceğini düşünüyorum.
- Genel prensip olarak devlet memurlarında prosedürün dışına çıkma ve insiyatif kullanma yetisi çok azdır. çalışma, bulaşma, karışma, salla başı al maaşı zihniyeti yaygınlık kazanmaktadır. Ters zihniyette olanların başına gelen bazı olaylar bu kişileri de aynı moda sokmaktadır.
- Kit'ler dışında reel olarak hizmet üretimi dışında pek ticari bir üretim yapmamaktadırlar. bu nedenle devlet memurlarının neredeyse hepsine, verdikleri vergiler sayesinde özel sektör bakmaktadır.
- İstanbul'da eşi çalışmadan ve evi olmadan yaşamalarına imkan olmayacak kadar az maaş alırlar._____________________________ Pulse Live
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler






