Şimdi Ara

Devlet Hastanesinde ki Doktorlarin Ilgisiz Olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sirtim agriyordu skolyozum var biliyorum zaten doktor bana resmen baska doktora gorun dedi.Iyide kardesim sen ne diye maas aliyorsun? Diyelim sgk yoktu bende ben bos yere muayne ucreti vermis olacaktim adam dalga gecer gibi baska doktora yolluyor.Bana ismini yazdigi doktor da il disinda özel hastane de bir doktor.
    Her yerde para konusuyor.Gercekten saglikli olmak istiyorsaniz en iyi özel hastanede en iyi doktordan tedavi gorebilirsiniz.Ama paraniz yoksa devlet hastanesinde ezilerek muayne olabilirsiniz doktor sorunlariniza cevap vermez sizi adam yerine koymaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 1 Nisan 2018; 10:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış teşhis koymaları da çabası. En son özele gidince anlıyorsunuz ne olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam benim sağ taraf çürür gibi ağrıyordu bana mide dediler safra dediler tonla dandik ilaçlar kulladım özelde o kadar ultrasona girdim bulamadılar en son avcılarda ki devlet hastanesine gittim adam bana sağ böbrek çıkışında genişleme var dedi ya taş düşürdün ya kum dedi. benim idrar yavaşlamıştı oturunca hızlanıyordu ama nerden bileyim taş düşürme olayını falan hiç aklıma gelmemişti orada ki doktorlar çözdü valla.özelde tonla param bitti. özelde 2 3 kere girdim adamlar bulamadı. devlet hatta emin olmak için beni fırın gibi olan makinaya bile soktular biraz yavaşta işlese devlet hastanesinde doktoruna düşersen iyiler. doktorlar biraz cins evet seni dinlemiyorlar sonucu görmeden bir şey söylemiyorlar adama safra diyorum mide diyorum tamam tamam diyor sonuç gelsin bakarız diyor tınlamıyor.
  • o kadar hasta bakınca mecbur öyle

ben şaşıyorum bunlar nasıl aklını kaçırmıyor diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ogrencilik ve SSK ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.