Bildirim
Devlet Hastanesi Sözleşmeli Sağlık Teknikeri(Önlisans) MAAŞ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
vejeteryanım -
az at evladım inanasım gelmiyo böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam nasil almis bu kadar?fazla mesai ve doner nasil bu kadar aliniyor?psikolog sosyal calismasi vs doner+maas 5 civari aliyormus
-
az bence açlık sınırının altında
5 alan psikolog var mı daha zaten şu an en az 3.8-4 alıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 15 Haziran 2020; 2:32:10 > -
psikolog,sosyal calismaci,cocuk gelisimci ve ayni maasi aliyormus.doner varsa 5 civari yoksa 4.5
fazla bilgim yok onlarla ne desem yanlış olur:( -
sizin dediğiniz sanırım saf maaş
üstüne ek mesai ile döner verilmesi gerek -
Şaka gibi neredeyse pratisyen hekim maaşıyla aynı.Bu ülkede doktorluk yapan aptaldır..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
öyle mi düşünüyorsun
maaş skalasında tekniker sonrasında hemşire sonrasında doktorlar gelir
sadece insanlar düşük maaşı söylemeyi sever ailene bak aile içinde maaşlar bilinir ama dışarıda kimseye söylenmez çok çok zor söylenir o da düşüğünü söylerler Normalde maaş söylemek etik değil ama öğrenciler sınava girecek tercih aşamasında gelecekteki hayat konforunun iy, olunmasını ister
-
Hocam yakından tanıdığım insanlar var az çok biliyorum durumu ayrıca ben de tıp istiyorum ama bu ülkede bu meslek yapılmaz.Umarım kazanırsam usmle kasmayı düşünüyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
inşallah hocam benim de hedefim o
ama ben hep hayatta en kötüsüne bakan biriyim bunlarla kendimi alıştırıyorum bir üst basamağı kazanınca daha çok seviniyorum yoksa kaldıramam yenilgiyi -
Bizim kurumla resmen arasında dağlar kadar fark var.
En düşük memur maaşı bizim kurumda sanırım.
3.600 civarı.
üstüne eşi falan çalışmıyorsa 500-600 lira falan dah çok getirisi oluyor maaşa
zaten saf maaşına bakın birbirine yakın aile yardımını ekleyince üstüne fazla mesai yaparsa + primleri ekleyince aynı kapıya çıkıyor ortalama memur zaten 7civarı kazanıyor her şeyi ekleyince -
Bizde tam yatan maaş 3600 civarı oluyor besle birlikte.quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
üstüne eşi falan çalışmıyorsa 500-600 lira falan dah çok getirisi oluyor maaşa
zaten saf maaşına bakın birbirine yakın aile yardımını ekleyince üstüne fazla mesai yaparsa + primleri ekleyince aynı kapıya çıkıyor ortalama memur zaten 7civarı kazanıyor her şeyi ekleyince
En düşük maaş bizim kurumda. Bu garanti.
yardımsız 3200 civarı mı öyle memur kalmadı diye biliyorum hangi kurum ki -
Yardım falan bilmiyorum hocam. Çocuğu olan, evli olan belki 3900 falan oluyordur ama bekar, lisans mezunu memur adalet bakanlığında 3600 civarı maaş alıyor toplam. Başka ekstrası yok. Bu aydan sonra da gelir vergisi kesintisi başlar. 3450 falan olur herhalde. Besten çıkanlar 3700 civarı alıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
yardımsız 3200 civarı mı öyle memur kalmadı diye biliyorum hangi kurum ki
hmm anladım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X