Şimdi Ara

Devil May Cry Tarzı Anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anime işine girdimDMC'ı yeni bitirdim süperdi tek kelimeyle.Ona benzer başka anime tavsiyeniz varmı.Atıyorum çizimleriyle bana görsel şölen yaşatmalı,müzikleri iyi olmalı,karakterler gerçek olmalı(örnek One Piece gibi saçma olmamalı)Böle kanlı manlı yaratıklı olursa iyi olur.

Teşekkürler..

• dostum one piece saçma diyen 2. kişisin benden sonraki, teşekkür ediyorumDMC yi izlemedim, ama ona benzer Hellsing var. onu da izlemedim gerçi ama kan vahşet vs. hellsingde de var.
  • One Piece'e saçma diyen kişi animeyi bırakmalıdır bana göre.

Japonya'nın en kaliteli mangakalarından biridir Eiichiro Oda. Nereye saçma karakterler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 11 Temmuz 2009; 3:26:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan K.

Arkadaşlar anime işine girdimDMC'ı yeni bitirdim süperdi tek kelimeyle.Ona benzer başka anime tavsiyeniz varmı.Atıyorum çizimleriyle bana görsel şölen yaşatmalı,müzikleri iyi olmalı,karakterler gerçek olmalı(örnek One Piece gibi saçma olmamalı)Böle kanlı manlı yaratıklı olursa iyi olur.

Teşekkürler..

Örneklemene bittim Kanlı vahşetli kafa kesmeli falan

KVP izle anime değildir ama aradığından bolca vardır gibisinden yersiz bir espiri yapmıyorum ve cevap veriyorum

Hellsing var, basilisk var. Basiliskin konusuda çok güzel iki düşman ninja ailesi, ancak bu düşman ailelerde birbirini seven iki insan Orda ninjaların özellikleri var görsel efekt bakımından ben doydum açıkçası izle derim

• Eğer Anime olayına yani girmişsen diğer tarzlara da bir şans vermelisin.

Arkadaşların dediklerine ek olarak:
    -Samuraix
    -Vumper Hunter D
    -Samurai Champloo

Aklıma ilk gelenler...
  • DMC'ın sadece oyunu güzeldir, animesi rezalettir beğenmek büyük yetenek ister, izlenmeye değmez, sadece animesnin giriş müziği güzeldir. Capcom ve diğer emeksizliği geçen tüm firmaları o güzelim oyundan böyle 12 dandik bölüm çıkararak zaman-emek-para israfı yaptıkları için kınıyorum. Halbuki mükemmel bir anime olabilirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

DMC'ın sadece oyunu güzeldir, animesi rezalettir beğenmek büyük yetenek ister, izlenmeye değmez, sadece animesnin giriş müziği güzeldir. Capcom ve diğer emeksizliği geçen tüm firmaları o güzelim oyundan böyle 12 dandik bölüm çıkararak zaman-emek-para israfı yaptıkları için kınıyorum. Halbuki mükemmel bir anime olabilirdi.

+capu2

Oyundaki Dante'ye bak bir de bundakine. Espri anlayışı ve tip farkı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • afro samurai tam sana göre zaten 5 bölüm bi de film versiyonu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

One Piece'e saçma diyen kişi animeyi bırakmalıdır bana göre.

Japonya'nın en kaliteli mangakalarından biridir Eiichiro Oda. Nereye saçma karakterler?

+1
    Eğer One Piece'i beğenmediysen ve hatta DMC gibi bir seriyi üstün gördüysen bence de başlama
  • Bir söz vardır "renkler ve zevkler tartışılmaz." diye.
    İnanın ki bu söz gerçek.

Bu forumda benzer tartışmaları sık sık yapıyoruz.
    Birisi bir animeyi kötüleyince, kötülenen animeyi beğenen diğeri buna hemen tepki koyuyor, küçük tartışmalar çıkıyor.

Animeler için aptalca, salakça veya boş gibi kelieler kullanırsak, bu o animeyi beğenen kişiye hakaret olur.
    Onun için bunu bir düşünmeliyiz.
  • Ninja Scroll filmi, Hellsing, Hellsing Ultimate, Devilman OVA serisi, Violence Jack OVA serisi ve Afro Samurai'ler aradığını verecektir.

@teknikkonular +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 11 Temmuz 2009; 11:50:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Bir söz vardır "renkler ve zevkler tartışılmaz." diye.
    İnanın ki bu söz gerçek.

Bu forumda benzer tartışmaları sık sık yapıyoruz.
    Birisi bir animeyi kötüleyince, kötülenen animeyi beğenen diğeri buna hemen tepki koyuyor, küçük tartışmalar çıkıyor.

Animeler için aptalca, salakça veya boş gibi kelieler kullanırsak, bu o animeyi beğenen kişiye hakaret olur.
    Onun için bunu bir düşünmeliyiz.

Çok doğru söylüyorsun. Ama karakterler saçma demesi harbi komik. Mesela Usopp gibi ismiyle şekliyle karakteriyle muhteşem bir bütün olan bir karaktere saçma demek saçmalığın kendisidir. Böyle diyorsa bence hiç başlamasın animeye.

• Anime tavsiyesi yapan arkadaşlara teşekkürler,One piece meselesine gelince arkadaşlar o benim düşüncem hemen kendinize çekmeyin konuyu paylaşım yapıcaksanız teşekkürler ama "ona saçma diyosa animeyi bıraksın" gibi şeyler söylücekseniz hiç birşey yazmayın daha iyi.Usopp felan demişiniz işte ben onu sevmiyorum misal karakterlerin görünüşleri ne bileyim bana çocukça saçma geliyor işte.Herkesin zevki sizlere birşey diyemem
  • Hellsing , Gantz :) Gantz +16'dır yalnız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan K.

Anime tavsiyesi yapan arkadaşlara teşekkürler,One piece meselesine gelince arkadaşlar o benim düşüncem hemen kendinize çekmeyin konuyu paylaşım yapıcaksanız teşekkürler ama "ona saçma diyosa animeyi bıraksın" gibi şeyler söylücekseniz hiç birşey yazmayın daha iyi.Usopp felan demişiniz işte ben onu sevmiyorum misal karakterlerin görünüşleri ne bileyim bana çocukça saçma geliyor işte.Herkesin zevki sizlere birşey diyemem

Devil May Cry'ın çizimleri güzel ve ciddi de ne oldu içi boş bir anime çıkarmışlar. Oyunundaki korku, gizem, senaryo, espri ve aksiyonundan eser yok. Hesapta aksiyon türünde bir anime çıkarmışlar; çünkü onları aksiyon anlayışı iki el ateş etmek ve bir iki darbede düşmanı yok etmek. Bir bakıyoruz Dante kılıcıyla saldırıyor 1 saniye sonra bir bakıyoruz iblisi kesmiş, böyle aksiyon olacaksa hiç olmasın daha iyi. Oyunlarını bitir özellikle de DMC 1 ve DMC 3'ü ne demek istediğimi anlayacaksın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lordmaster

Hellsing , Gantz :) Gantz +16'dır yalnız

Şu gantz denen animeye nereden ulaşabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Kargo ücretini karşılarsan ben adresine yollayabilirim.

Bunun dışında Death Note ve Hellsing'i kesinlikle tavsiye ederim mutlaka izlenmesi gereken animelerdir.
  • Claymoreyi izle derim. 2 Sezonda bitti ama izlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

www.animefreak.tv ben burdan izlemiştim
  • Helsing ve basiliski inddirmeye aldım,claymore ve diğerleri şuan için beklemedeler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.