Şimdi Ara

Devil May Cry Remake yapılmalı bence.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Capcom Devil May Cry'ın Remake'ini yapmalı bence. Ve Capcom reklâm yapmalı bu öyle büyük bir reklâm olmalı ki bu reklâmlar televizyon yayını olan her ülkenin(Dünyada ne kadar varsa) en iyi kanalında kendi ülkesinin reklâm oyuncuları tarafından reklâmı yapılmalı(senaryo için). Evet her ülkeden insanlar DMC oynayıp senaryo yollamaları için ellerinden gelen herşeyi yapıcaklar. Ve tüm serisini her ülkenin dilinde yapacaklar[(Her ülkenin dilini destekleyecek(altyazı)]. Ki her ülkeden insanlar [(Capcom'a bağlı kendi ülkesinin e-mail alıcılarına(senaryoyu e-mail ile yollayacaksınız)] senaryolarını yollayabilsin. Sonra Capcom bu senaryolar arasından seçim yapacak ya da her senaryoyu teker teker okuyup her senaryodan beğendiği kısımları alıp uygulayacak[(senaryoyu tamamen değiştirecekler ya da bazı kısımlarını)(karıştırmayacak beğendiği kısımları uyarlayacak)]. Tabi bunun yanında seriyi bedavaya dağıtacak(bu seri geçerli olmayacak). Ve yeni çıkacak olan seri sadece PS'a özel olacak başka hiçbir platforma çıkmayacak. Sadece 1-2-3 serisi PS2'ye çıkacak bunun yanında 1-2-3-4 serisi PS3'e Blu-ray olarak çıkacak. Bence böyle olsa çok güzel senaryolar çıkar ben de sonuna kadar desteklerim ama bunlar hayal.
    Edit: Haa bunlara ek olarak en önemli kısmı unutmuşum. Ara videolar kökten değiştirelecek. Mesela BOSS'la dövüşmeden önce bir hareket yapıyor karakterimiz, biz BOSS'u yenince tam kaldığı yerden devam edecek, ama en son yaptığı hareketi göstermeyecek yoksa çok kötü olur, mesela en son harekette silah doğrultuyor o hareketi göstermiycek direk kaldığı yerden devam edicek(Bunlar hayal değil yanlız). He bir de oyunda hani Demonlar'ın DMD Mode'unda DTler'i oluyor ya karakterlerin de öyle bir özelliği fln olsa süper olur, DT'nin DT'si DT of DT ya da Pro DT ya da Super DT fln adını koyabilirler(DMC3'de böyle olur). DMC4'de ise DT olur belli bir zaman sonra en güçlü halini alır ya da geliştirilir. Düşünsenize Demonlar'ın normalde ne kadar güçsüz olup DT kullandıkları zaman ne kadar güçlü olup bunun karakterler üzerine uyarlandığını ben düşünebiliyorum. Ki Nelo Angelo biraz öyle gibi DT'sinin rengi Demonlarınki'yle aynı ve Demonların DT'siz hali/DT'li halinden Nelo Angelo'nun DT'siz hali(Corrupted Vergil)/DT'li hali çok çok farkediyor. "LOAD GAME" bölümünden oynamak istediğiniz mission'ı seçip kostümlerden Corrupted Vergil'ı seçip bir DT'li hali ile bir de DT'siz hali ile damage almayı deneyin aradaki farkı zaten göreceksiniz, mission'dan Dante Must Die Mode'unu seçerseniz aradaki farkı daha iyi görürsünüz. İddia ediyorum bir amatör bile Nelo Angelo ile Dante Must Die Mode'unda bile herhangi bir pot kullanmadan oyunu bitirebilir(Nelo Angelo'nun recover'ı yeter). Karakterlerin DT'li halleri zaten BOSS gibi(BOSS kadar güçlü olmasa da BOSS kadar güçlü görünüyor). Şimdi aklıma geldi Arkham/Sparda'yı ilk gördüğümde çok tırsmıştım ben bununla mı karşılaşıcam demiştim. Keşke o haliyle karşılaşsaydık embesil haliyle karşılaşacağımıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 29 Ağustos 2010; 1:11:33 >

• bunu Capcom`a koysaydin belki bir anlami olabilirdi. Cunku buradan gelecek cevaplar ya `hahaho` ya da `dogru,yanlis,olmali,olmamali,cart-curt...` gibi seyler yazilacak. DMC 3 veya 4`u HL2`ye FPS tarzi yapmayi isterdim ama bu emek ve bilgi gerektiren bir is.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

bunu Capcom`a koysaydin belki bir anlami olabilirdi. Cunku buradan gelecek cevaplar ya `hahaho` ya da `dogru,yanlis,olmali,olmamali,cart-curt...` gibi seyler yazilacak. DMC 3 veya 4`u HL2`ye FPS tarzi yapmayi isterdim ama bu emek ve bilgi gerektiren bir is.

Capcom'a ulaşabilsem ve bir çevirmenim olsa inan yapardım. DMC FPS'te hiç de güzel olmaz bence. Oyunun zevki karakteri görmende zaten.
  • Source grafiginden TPS de yaparsin o sorun degil ama emek ve bilgi gerektiren bir is bu
  • quote:

Source grafiginden TPS de yaparsin o sorun degil ama emek ve bilgi gerektiren bir is bu

Tmm ama FPS'de güzel olmaz.
  • tamamda ben sana `FPS` mi yazdim?
  • quote:

tamamda ben sana `FPS` mi yazdim?

FPS tarzı demedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Devil May Cry 5 Tr yama istek
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk fps dedim,sen sarmiyor dediginde ise tps de olur dedim ama sen yine fps diye okudun sanirim

aslinda DMC1 den sonra Vergil, Dante`ye yenildikten sonraki ve DMC5 e kadar gelen kismi ele alan bir mod/oyun yapmayi cok isterdim keske boyle bir atilim olsa
  • quote:

ilk fps dedim,sen sarmiyor dediginde ise tps de olur dedim ama sen yine fps diye okudun sanirim

aslinda DMC1 den sonra Vergil, Dante`ye yenildikten sonraki ve DMC5 e kadar gelen kismi ele alan bir mod/oyun yapmayi cok isterdim keske boyle bir atilim olsa

Hayır ben orayı TPS diye okudum fakat sen onu benim FPS'in güzel olmayacağı lafıma istinaden FPS'in tekrar TPS'e dönüştürülebileceğini onun sorun teşkil etmediğini belirttin ben de sana FPS güzel olmaz dedim(birbirimizi çok yanlış anlıyoruz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 20:30:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.