Şimdi Ara

Devil May Cry Anime (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
10.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Genel konuyu 12 bölüme yaydiklari icin izlendikce anlasiliyor. Ve evet bir hayli hareketli bir anime.
  • anime dünyasının en karizmatik karakteri dante we sürekli heycan we hareket dolu bir anime izlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthun Maurits

Genel konuyu 12 bölüme yaydiklari icin izlendikce anlasiliyor. Ve evet bir hayli hareketli bir anime.

ve bitti :) bazı şeyler beklediğim gibi çıktı ama sonunu doğrusu beklemiyordum :D

ben o iblis çakmasının kendisi için değilde daha güçlü biri için çalıştığını sanıyordum doğrusu o hale gelince baya ilginç oldu benim için
  • Bahsettiğin iblise okadar uyuz oluyorum ki ,

İğrenç gülüşü , bögh
  • en sevdiğim anime ve ps2 oyunu
  • Çizimleri, aksiyon sahneleri güzel olmasına rağmen konusu vasatın üzerine geçmiyor ve izleyicileri sıkıyor. Tüm bölümlerini bir beklenti içinde izlememe rağmen ufacık bir kıvılcım bile göremedim.
    Aksiyon ve çizim benim için yeterli diyenlerin izleyebileceği; konu, kurgu, olaylar benim için önemli diyenlerin izlememeleri önerilen bir anime. Bu söylediklerimden kimse anti DMC'ci olduğum kanısına varmasın, sadece nesnel bir bakış açısıyla bir değerlendirme yaptım.
  • kogan a katılıyorum konusu çok vasat bütün oyun serisini bitirdim animeye iyi uyarlanamamış
  • İlk iki bölümünü izledim, gayet güzel gidiyor.Tek sorun silah sesleri, sanki kafama sıkıyorlar. :D
    Bugün bitirmeyi planlıyorum bir iş çıkmazsa.

Bu arada bütün kadın ve kızları aynı kişi mi seslendiriyor acaba? Hep aynı ses sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgulas -- 31 Mayıs 2009; 16:22:34 >
  • Bitirdim an itibariyle.Her bölüm heyecanı arttı bu bakımdan iyiydi.

İhihihihhihi diye gülen keto iblisin başının altından birşeyler çıkacağı belliydi.Ne halt yemeye elindeyken gitmesine izin verdiyese o kadar Dante.

Şimdi gönül rahatlığıyla Death Note'a başlayabilirim.
  • Çok oldu izleyeli. Çok iyi anime olmasa da, opening şarkısı direk moda sokuyordu insanı. Gerçi animeden geriye aklımda kalan tek şey şarkı zaten
  • Vasat bir anime aksiyonu da tatmin edici değil, zamanında altyazısız olarak youtube'dan izlemiştim sırf oyununun hatırına, sarmamıştı sonra bir de altyazılı izliyim dedim yine sarmadı.Hesapta aksiyon var,izlense de olur izlenmese de ama izlenmese daha iyi olur.Oyununun verdiği heyecanın %1i yok.
  • Bende başlayacağım bunu izlemeye bölümler zaten tam 12 bölüm birşey
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.