Şimdi Ara

Device\Harddisk0\D bozuk blok oluştu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hdd daha yeni ilk 2-3 saatlik çalışmasında eski diskte ki verileri yeni harddiske kopyalamıştım yaklaşık 60 gb veri... bazı okuyamadığı mp3 leri kopyalamadı hata verdi.. sanırım sistem loglarında ki hata bu yüzden "Device\Harddisk0\D bozuk blok oluştu" yoksa bu bad sector mu? yepyeni harddiskte nasıl bad sector olur anlamadım.. eski diskteki hatalı veriyi kopyalayamadığı için bad sector oluşurmu?

• buradaki Device\Harddisk0\D yeni olan disk ise ve eski diskinde veriler hala duruyorsa.
    (yani verilerini gücvenceye aldıktan sonra)

Disk yönetimine git.
    yeni diskin tüm bölümlerini sil. (fat de işaretli bad bayrakları kale alınmasın, bölümlerisilmeden yeniden formatlarsan bad bayrakları dikkate alınır)
    yendiden bölümle. (ilk bölümlemeden farklı yapıda)
    yavaş formatla,
    format sırasında/sonrasında bad sektör verirse:

Garantiye götür onu.
  • "Device\Harddisk0\D aygıtında bozuk blok oluştu" yani bu ciddi bişey mi? ben hd tune testi yapmadım ama chkdsk yaptım bad sector yok.. hd tune yapsam onda da bad sector bulacağını sanmıyorum.. o kopyalama sırasındaki hata haricinde sistem loglarında başka bir hata vermedi.. sistem loglarında ki mu hata mesajı chkdsk ve hdtune den daha güvenilir olabilir mi? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.