Şimdi Ara

developers hesabı olan gelisiltirici arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaptığım (android veya iOS için gelistirilmis)app'i google play veya app store'a koymak istiyorum ama developers hesabım yok olan arkadaslara belli bir miktar ücret de ödeyerek koydurmak istiyorum. Yardım edecek olan var mı?
    Hala arıyorum konu güncel 3 eylül çarşamba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycanatilgan -- 3 Eylül 2014; 20:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir developer hesabı al koyarsın
    https://www.google.com.tr/search?q=google+play+uygulama+y%C3%BCkleme&oq=google+play+uygu&aqs=chrome.2.69i57j0l5.6145j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

O pahalı birisinin hesabından koydurmak istiyorum yeterki yayınlansın diyorsan pm at hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybaham -- 21 Mart 2014; 8:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycan00

Arkadaşlar yaptığım app'i google play veya app store'a koymak istiyorum ama developers hesabım yok olan arkadaslara belli bir miktar ücret de ödeyerek koydurmak istiyorum. Yardım edecek olan var mı?

İstediği Şey Bende Gel Paylaşalımhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.batuhangumus.beef.browser Buda Benim Uygulamam ! PM Atabilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar yaptığım app'i google play veya app store'a koymak istiyorum ama developers hesabım yok olan arkadaslara belli bir miktar ücret de ödeyerek koydurmak istiyorum. Yardım edecek olan var mı?

25$Yani 58 TL Civarı Daha Uygun Fiyata Paylaşırım.
  • quote:

Google Play Developer Hesabı 25$
  • google play de ücretsiz olarak yayınlarım uygulamanı. saga sola para kaptırma bosuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

kim farklı kim aynı burada belli değil. Google'da ararken kazara buraya düşen olursa... şuna dikkat etsin:
    bilmediğiniz app'i yayınlayıp ban olma ihtimaliniz var. kendi mi yazdı yoksa başkalarından mı çalıp apktool ile tekrar paketledi bilemezsiniz.

Google play veya appstore demesi çok tuhaf. İkisine ayrı ayrı geliştirmiş olması lazım. Hiçbirşey bilmiyor bence. Dediğin gibi olsa kendine hesap alıp para kazanmaya çalışırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

kim farklı kim aynı burada belli değil. Google'da ararken kazara buraya düşen olursa... şuna dikkat etsin:
    bilmediğiniz app'i yayınlayıp ban olma ihtimaliniz var. kendi mi yazdı yoksa başkalarından mı çalıp apktool ile tekrar paketledi bilemezsiniz.

Google play veya appstore demesi çok tuhaf. İkisine ayrı ayrı geliştirmiş olması lazım. Hiçbirşey bilmiyor bence. Dediğin gibi olsa kendine hesap alıp para kazanmaya çalışırdı.

Bir şey bilmedigimden değil her iki platform için uygulamam mevcut herhangi birinden hesabı olan da olur ikisi de olur anladın mı? Bir dahakine bilmeden eleştiri yapma bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycanatilgan -- 12 Nisan 2014; 8:16:46 >

• quote:

Yapacağım uygulamayi bilseydin böyle bir seyin olamayacağından kendin de emin olurdun

• Kendi hesabindan yayinla. Baskasinin hesabindan yayinlarsan reklam gelirlerinden mahrum kalirsin.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.