Bir hadisde, hastalık için deve sidiğinin içilmesi tavsiye edilmekte ve çobanları öldürenlerin gözlerine mil çekildiği bildirilmektedir. Neden böyle bir uygulama yapılmıştır?
"Hz. Enes anlatıyor: Ukl veya Ureyne kabilesi halkından sekiz kişilik bir grup Medine’ye gelip Hz. Peygamber (a.s.m)’e biat ederek Müslüman oldular. Bir müddet sonra Medine’nin havası onlara dokundu ve hasta oldular. Şikâyetleri üzerine Hz. Peygamber (a.s.m), çobanlarıyla birlikte Medine’nin dışına çıkıp, develerin sütlerinden ve sidiklerinden içmelerini öğütledi. Adamlar bir müddet devlerin süt ve sidiklerinden içtiler ve sağlıklarına kavuştular.
Valla ben spikerlerle ilgilenmiyorum . Habertürk'ün yaptığını iki yandaş tarafta yapamıyor çünkü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
boş ,beleş muhabbet...
tıbbi açıdan deve sütü ve eklenen idrarın etkisinin nasıl olduğunu araştırmak gerek.
tabi bu ateistlerin yorumları direk sidik yarışı üzerine olduğundan ayrıntıları bir kenara bırakırlar.
modern tıpta başkasının dışkısını ilaç halinde sizlere veriyoruz.
sebebi de barsak florasının düzeltilmesi.
her okumuş okumamış ayrımı olmaksızın, her boka antibiyotik isteyen zekai sürüsüne dahil bir Türkiye olduğu için herşeyi anlamanız beklenmez. Olayın ayrıntısına baktım ,süt ve idrar geçiyor. araştırmak gerek ,laboratuvar ortamında bakılmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme