Şimdi Ara

Devasa vücuda sahip olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 yıldır düzensiz bir şekilde body yapıyorum. yaş 24 boy 1.80 kilo 84.5 biraz göbek var. Ben kocaman cüsseli sporcular gibi olmak istiyorum. Bunun için spor ve beslenme şeklim nasıl olmalı. Protein ağırlıklı mı tüketmeliyim?



  • Nasıl bir kütleye sahip olmak istediğini bilemiyorum fakat kocaman cüsseli sporcular tanımından bir tahmin yürütüyorum. O hallere gelebilmek için muhakkak ilaç desteği şart ,diğer türlü elde edeceğin kütle yüksek oranda yağ ve su olur .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnlyJ

    Nasıl bir kütleye sahip olmak istediğini bilemiyorum fakat kocaman cüsseli sporcular tanımından bir tahmin yürütüyorum. O hallere gelebilmek için muhakkak ilaç desteği şart ,diğer türlü elde edeceğin kütle yüksek oranda yağ ve su olur .

    +1. Hem kütleli olup hem parça parça olmak doğal yollardan çok çok zor. Dolgun hacimli olayım dersende parçalı olamıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once en az 15kg vermen lazim maalesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzensiz derken nasıl bir düzen 3 yıl uzun bir süre bir şeylerin oturması lazım en azından steroidsiz o kocaman cüsse zor malesef
  • 3 yil parca parca yaptim bu sporu. İki ay yaptim bir ay yapamadim veya 1 ay yapip 1.5 ay yattigimda oldu. Şuan benchte 55-60 girebiliyorum squadda 40 tabi bunlar 3 yil icin cok basit seviyeler. Ustume bol birseyler giyince zayif gozukuyorum. halbuki kol kaslarimi sıkınca veya omuz genisligimden gogus kaslarimdan yapili oldugum anlasiliyor. Ama kiyafet altinda adeta celimsiz gozukuyorum. Montun altinda bile yapili oldugumun anlasilmasini istiyorum.
  • Büyümenin yolu karbonhidrattan geçiyor anladığım kadarıyla etsetik vücut istemiyorsun güreşçi vücudu profili canlandı gözümde bu tarz bir vücut istiyorsun sanırım ama göbek var demişsin yağ oranın kaç bu önemli tabi de clean bulk yapabilirsin yavaş kilo alarak yağlanmanında önüne biraz geçersin en azından uzun süredir izlediğim yol bu benimde ama yağ oranın yüksekse önce yağ yakman lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 18 Mart 2018; 20:47:32 >
  • Devasa vücut naturel olarak olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yag oranim %18 cikiyor hesaplamada. Abur cuburu ve yağı kestim drop set, koşu herseyi yapiyorum normal ustu spor yapiyorum, protein agirlikli takiliyorum. Eger kalipli olmak karbonhidrattqn geciyorsa onuda yuklerim.
  • yanlış anlamada, eğer 3 sene bu sporu öyle veya böyle yapıp bunun yolunu bulamadıysan boşa yapmışsın sporu. bahsettiğin isteği senin vücudunu, antreman çeşitlerine karşı vücut tepkini, yaşam tarzını, beslenme düzenini bilmeyen birisi sana buradan anlatamaz. bu dediğim şeyleri anca çok kalifiye antrenörlerden birebir görebilirsin ki bana henüz maalesef denk gelmedi böylesi 4senelik spor hayatımda, Türkiyedede çok olduklarını zannetmiyorum. Dediğim kriterlere göre vücudunu tanıyıp ne yapıp yapmayacağını kendin bulman gerekiyor. maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.