Şimdi Ara

Devasa makina ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde sanallaştırılması yapılmamış ciddi anlamda bir sunucu var bir adet adresim var diyelim.

Öreneğin : adres.net

Ben yaklaşık 8 tane müsteriye oyunların server dosyasını açıp ramleri ayirdim diyelim adresleri

Oyun.adres.net
    Oyun2.adres.net

Gibi ayırabilirmiyim

Şimdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen UP
  • isteginiz icin en rahat cozum sistem uzerinde sanallastirma yapmaktir. burda onemli olan senin hizmeti aldigin yer sana kac adet gercek ip veriyor, aldigin hizmet/lisanslar kac makineye estek veriyor. bu is icin 8 adet farkli sanal makine hazirlayip; her biri icin farkli ip adresi verebilirsin, boylece her bir kullaniciyi digerinden izole etmis de olursun. gerci tek bir makineye tum ip adreslerini taniplayip daha sonra sunuculari bu ip adreslerine baglaman da olasi; ancak sunucu standart ip adresi disinda dinleme yapmiyor ise sorun yasarsin. sanal makineleri konfigure edip ip adreslerini atadiktan sonra DNS sunucun uzerinde de alt domain kayitlarini girerek istedigine ulsabilirsin.
  • Sanaşlaştırma şart oldu

Teşekkürler hocam Hyper-V
    Nasıldır???undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedpla -- 9 Ekim 2013; 22:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi anlamda sanallastirma kullanmadim, hyper-v yi de bu acidan denemedim. bu nedenle yorum yapma sansim yok.
  • paran varsa vmware'in ustune tanimam,yoksa hyper-v mecbur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabında ilginç bir sorun
    7 yıl önce açıldı
    6600 da ilginç bi sorun
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.