Şimdi Ara

Devamsızlık 10 Gün Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hasta olduğum için okula gidemedim devamsızlık şu an e-okulda 10 gün olarak gözüküyor, normalde velim dilekçe yazıyor o gün izinli sayılıyorum ama bu sefer sıkıntı olur mu devamsızlık sınırı geçtiği için ? 3 günlük dilekçe yazdım perşembe günü velim gidip verecek.

• Kaldın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldın
  • Ya trollemeyin lütfen zaten korkuyorum
  • kaldın

• quote:

Orijinalden alıntı: crosssmax

Ya trollemeyin lütfen zaten korkuyorum

Devamsızlık sınırı geçti ise kaldın çünkü devamsızlık sınırı geçmeden vermen gerekli yeni 2013 genelgesine göre ve eğer 10 günü geçtisen e okul 10 günü 10 gün olarak yani kaldıgı olarak algıladıgı için raporda iş görmez geçmis olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Devamsızlık sınırı geçti ise kaldın çünkü devamsızlık sınırı geçmeden vermen gerekli yeni 2013 genelgesine göre ve eğer 10 günü geçtisen e okul 10 günü 10 gün olarak yani kaldıgı olarak algıladıgı için raporda iş görmez geçmis olsun ..

Ciddi misiniz hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaldın çaresi yok geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • git dilekce ver olmazsa bi 100luk koklat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ciddi misiniz hocam ?

E okulda nasıl karne notu girdimi degisme imkanı yoksa devamsızlık hakkı yok. E okul bilgisayar oldugu için yani sistemde otamatik olarak kaldıgını söylicek böylece kaldın yani dileklçe versende devamsızlık geçmeden vermen gereklidi yani mesela pazartesi günü hasta oldum velin pazertesi gidip dilekçe verecek o gün yani diyecek oglum bu hafta gelemecik hasta oldugundan e okula 5 gün izinli olarak geçecek.

• Kaldın hocam,geçmiş olsun.
  • kaldın gg
  • kaldın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi misiniz hocam ?

E okulda nasıl karne notu girdimi degisme imkanı yoksa devamsızlık hakkı yok. E okul bilgisayar oldugu için yani sistemde otamatik olarak kaldıgını söylicek böylece kaldın yani dileklçe versende devamsızlık geçmeden vermen gereklidi yani mesela pazartesi günü hasta oldum velin pazertesi gidip dilekçe verecek o gün yani diyecek oglum bu hafta gelemecik hasta oldugundan e okula 5 gün izinli olarak geçecek.

Bi ara 9.5 olmuştu 2 hafta sonra izinli olarak düzelttiler. Beni kandırarak eline ne geçiyor söyler misin ?

• ulan benim devamsızlık 7.5 gün babam öğrense ensemden tutar sınıfa kadar sokar beni adam sınıra dayanmış hala izin aldırıyor en sonunda fullersin böyle geçmiş olsun
  • özürsüz 16,5 özürlü 11 gün benim korktugum kadar korkamasssın şeker hastasıyım dengesiz bazen gidiyorum gidemiyorum oluyor perşembe günü konuşucam bende
  • Üzülerek: Kaldın

• neyse işin iyi tarafından bak mart da mayısta kalmaktansa şimdi kalmışsın yani 4-5 ay kardasın git eğlen
  • Bu 10 günlük devamsızlık nedir ya eskiden 20 gündü ne güzel iyiki bitirmişim okulu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteTIGRIS

özürsüz 16,5 özürlü 11 gün benim korktugum kadar korkamasssın şeker hastasıyım dengesiz bazen gidiyorum gidemiyorum oluyor perşembe günü konuşucam bende

1 hafta içerisinde velin dilekçe yazarsa izinli sayılıyorsun dostum niye yapmadın onu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.