Şimdi Ara

Devam zorunluluğu olmayan, tam zamanlı kolay bölümler. (Yurt dışı için acil ve önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, dün bu konuyu açtım ve böyle bir bölüm arama sebebimi tam olarak ifade etmedim. Bu sebeple gelen saçma yorumlar asabımı bozdu, konuyu yeniden açıklıyorum.

Ben yetimim ve bir kurumdan yetim maaşı alıyorum. Kurumun tek şartı eğitimime devam edip onlara öğrenci belgesi sağlamam. Hollanda'da güzel bir üniversiteden kabul aldım ama ilk yıl Flemenkçe hazırlık kursuna katılmam gerek, kurs da okula bağlı farklı bir kuruluş tarafından veriliyor. Kısacası ilk sene normal öğrenci sayılmayacağım ve öğrenci belgesi sağlayamayacağım için kurum maaş vermeyecek. Bu durumda gidemem. Bu sebeple bana ben orada okurken öğrenci belgesi alabileceğim bir yer lazım. Kısacası orada okurken burada bir okula bir seneliğine kayıtlı gözükeceğim. (Kurumla bu konu konuşuldu, onu dert etmenize gerek yok.)

Bana devam zorunluluğu olmayan bildiğiniz bölümleri (mümkünse kolay, arada gelip sınavlarını rahatça verebileceğim) söyleyebilirseniz sevinirim. Açık öğretim olmaması gerek, NÖ bölümler lazım. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada kabul aldığım okulla alakalı diğer konuma bakabilirsiniz. Lütfen ama lütfen kurumla ve aldığım maaşla ilgili soru sormayın. Kişisel bilgi, paylaşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3D7F0060 -- 1 Temmuz 2016; 14:00:47 >

• bildiğim sahte diploma basan yer de yok ki yardımcı olalım
  • Oldu paşam, bi de iş bulsunlar mı sana?
  • Bana diploma değil öğrenci belgesi sağlayabilecek bir kurum lazım sadece. Lütfen olayın ne olduğunu bilmeden ileri geri konuşmayın.
  • Yenilendi..... Yukarı....... Yenilendi...... Yukarı...... Yenilendi...... Yukarı......
  • Yine DH baltalı ilahları konuyu basmış.Saçma yorum yapmayın dedikçe konuyla alakasız saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.Yorum yapmak zorunda değilsiniz.
  • Öncelikle şunu açıklıyım.
    Normal öğretim olupta -resmi olarak- devam zorunluluğu olmayan bir bölüm yoktur.
    Tüm normal öğretim bölümlerde en az %70 devam zorunluluğu vardır.
    Normal öğretimde devam zorunluluğunun olup olmaması o anda derse giren hocanın takdirindedir. İsterse yoklama alır isterse almaz.
    Bazı bölümlerde hocaların çoğunluğunun yoklama almaması o bölümün devam zorunluluğu olmadığı algısını oluşturmaktadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.