Şimdi Ara

devalüasyon olurmu ? Elinde dolar euro olanlar bozdurmalımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

Düşünceleriniz nedir ?

Azerbaycan'da devalüasyon oldu ocak ve şubat ayında. Onun tecrübesine dayanarak elinizde dolar, euro varsa bozdurmayıp bir kenarda biriktirmeyi öneriyorum hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Düşünceleriniz nedir ?

Azerbaycan'da devalüasyon oldu ocak ve şubat ayında. Onun tecrübesine dayanarak elinizde dolar, euro varsa bozdurmayıp bir kenarda biriktirmeyi öneriyorum hocam.

Hocam 600 euro var kenarda anneme bozduralım euro aldı başımı gidiyor devalüasyon olacak hep düşürcekler dedim tam tersini düşünmüşüm :)
  • Bence bir an önce olsun bu ne böyle önlem alınmazsa seneye bir olay daha patlak verir dolar 4,5 a falan gelir biz de artık elektroniklere elveda deriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Düşünceleriniz nedir ?

Hocam 600 euro var kenarda anneme bozduralım euro aldı başımı gidiyor devalüasyon olacak hep düşürcekler dedim tam tersini düşünmüşüm :)

Hocam euro ve ya dolar düşse bile büyük düşüş olmaz zaten çok fazla zarar etmezsin. Bizde mesela geçen seneye kadar 1 Manat = 0.78 Dolardı. Arka arkaya iki devalüasyon oldu önce 1 Manat = 1.05 Dolar sonra 1 Manat = 1.68 Dolar oldu. Düşün yani, iflas eden bankalar bile oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden bahsediyorsun dostum? Ekonomimiz sapasağlam.
  • devalüasyon olur ama tl için değil dolar için

herkes ayağını denk alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dolar kaça lira oldu?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.