Şimdi Ara

Dev-Team: Jailbreak artık legal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dev-Team kendi blogunda jailbreak ve buna bağlı olarak unlock'un artık legal olduğunu açıkladı.

Türkiye ve Avrupada daha kimse haberin farkında değil ama haber Amerikada bomba etkisi yarattı:)
    Teknoloji siteleri birer birer yayınlamaya başladı, olay gittikçe büyüyor.

PcWorld linkini ekledim

This doesn’t mean that Apple will stop their technical attempts to thwart jailbreaking, it just means that it’s now unambiguously legal under the DMCA for you the end user to both jailbreak and unlock.

Great job, EFF!

http://blog.iphone-dev.org/post/862193913/getting-out-of-jail-is-free
    http://www.pcworld.com/article/201892/us_government_iphone_jailbreaking_is_fair_use.html?tk=twt_pcw
    http://www.pcworld.com/article/201933/what_new_dmca_copyright_loopholes_mean_to_you.html?tk=twt_pcw

Ve Apple'dan beklenen açıklama geldi.

Jailbreak telefonlarınızı bozar,yavaşlatır ve hatalara sebeb olur,
    vede Jailbreak yaparsanız garanti şartlarınızı ihlal etmiş olursunuz.

“Apple’s goal has always been to insure that our customers have a great experience with their iPhone and we know that jailbreaking can severely degrade the experience. As we’ve said before, the vast majority of customers do not jailbreak their iPhones as this can violate the warranty and can cause the iPhone to become unstable and not work reliably.”

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonixTR -- 27 Temmuz 2010; 22:08:14 >

• Sanmıyorum.
  • iTunes'taki heşey bedava oldu yani öyle mi? E o zaman JB'ye de DEV_TEAM a da gerek kalmıyor Herşey bedava deme ki legalleştiğine göre?

Sağol kardeş bilgi için, haydi millet 200 binden fazla uygulama bedava oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Sanmıyorum.

Neyini sanmiyosun EFF aciklamis :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY
    iTunes'taki heşey bedava oldu yani öyle mi? E o zaman JB'ye de DEV_TEAM a da gerek kalmıyor Herşey bedava deme ki legalleştiğine göre?

Lan heyecanlandırmayın lan beni.
    Olur mu öyle şey arkadaşlar ya amaan?

• nası yani şimdi bütün uygulamalar bedava mı? (jb yapmadan)
  • quote:

iTunes'taki heşey bedava oldu yani öyle mi? E o zaman JB'ye de DEV_TEAM a da gerek kalmıyor Herşey bedava deme ki legalleştiğine göre?

Jailbreak ve unlock sadece bedava app kullanmak anlamına gelmez, lütfen biraz geniş düşünün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

nası yani şimdi bütün uygulamalar bedava mı? (jb yapmadan)

evet hatta üste para bile veriyorlarmış
  • Ya artık yapmak mı yasal olduğu anlamına geliyor yoksam iTunes'ta hepsi ücretsiz mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

nası yani şimdi bütün uygulamalar bedava mı? (jb yapmadan)

evet hatta üste para bile veriyorlarmış

yukarda öle yazmışlar bende gerçekten öyle mi diye bi sorayım dedim
  • Bir daha Apple başlığında şaka yapmayacağım, bu iPhone 4 kimseye yaramadı, bu ne stres ne heyecan arkadaş ya arkadaşlar JB genel olarak bedava uygulama diye bilinir değil mi? (detayından bahsetmiyorum) bunun legal olması demek AppStore daki uygulamalara kimsenin artık para vermeyeceği anlamına gelmez mi?
  • @sonixTR kardeş bir şaka yapayım dedim ciddiye alındı kusura bakma artık, JB yapmak legal oldu yani öyle mi şaka bir yana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100
    Ya artık yapmak mı yasal olduğu anlamına geliyor yoksam iTunes'ta hepsi ücretsiz mi olacak?

ohaa
  • quote:

@sonixTR kardeş bir şaka yapayım dedim ciddiye alındı kusura bakma artık, JB yapmak legal oldu yani öyle mi şaka bir yana?

Vallah bende Dev-Team'in yalancısıyım, adamlar öyle diyor :) Buda demek oluyorki jailbreak ve unlock bundan sonra garantiyi bozmayacak.
    Herkes istediğini yapacak. Tabi Apple bu işe ne diyecek merak konusu.

Cümleten Hayırlı Kandiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonixTR

quote:

@sonixTR kardeş bir şaka yapayım dedim ciddiye alındı kusura bakma artık, JB yapmak legal oldu yani öyle mi şaka bir yana?

Vallah bende Dev-Team'in yalancısıyım, adamlar öyle diyor :) Buda demek oluyorki jailbreak ve unlock bundan sonra garantiyi bozmayacak.
    Herkes istediğini yapacak. Tabi Apple bu işe ne diyecek merak konusu.

Cümleten Hayırlı Kandiller

Apple'ın söyleyeceği belli de buraya yazılmaz, ben enayiyim store'u kapattım ben yemedim siz yiyin demez herhalde

şaka bir yana ama böyle birşey mümkün değil gibi görünüyor

quote:

Ya artık yapmak mı yasal olduğu anlamına geliyor yoksam iTunes'ta hepsi ücretsiz mi olacak?

@deagle abi bu sorun bitirdi beni yaa

• legal derken artık yasak değil demek isteniyor .. yani garantiye yolladığınızda telefonunuz garanti dışı kalmıyacak bunu kasdediyolar
  • Bu haber bana İlginç geldi
  • Musclenerd comex planetbing de onayladı eff legal karari vermiş hayırlı olsun hepimize
  • Böyle olursa yeni uygulamalar daha seyrek çıkacaktır sanırım.Uygulama ve oyunları yapan insanlar para kazanmak için yapıyorlardı,şimdi bedavamı olacak?
    Tam anlayamadım konuyu ama ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.