Şimdi Ara

Deus Ex Teknolojisi için Belgesel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  
         Deus Ex: Human Revolution bugün Avrupa'da çıkışını yaparken Square Enix de yaklaşık 15 dakikalık belgesel yayınladı. Bu belgeselde Deus Ex'in konusu olan Augmentation'lar işleniyor ve gerçek hayatta kullanılan sibernetik protezler araştırılıyor.

Rob Spence tarafından yönetilen belgesel bazı kazalar sonucunda organlarını kaybeden ve yerine augmentation yaptıran gerçek insanları gösteriyor. Diğer adı Eyeborg olan yönetmen de bir pompalı tüfek kazası sonucunda gözünü kaybetmiş ve geliştirdikleri kablosuz kamera sayesinde görebiliyor.

Belki Deus Ex: Human Revolution'ın 2027 yılındaki teknolojisinden çok gerideyiz fakat bu belgeseli izlediğinizde aynı yere doğru gittiğimizi görebiliyorsunuz.

• Bilim ve teknolojinin böylesine hızlı geliştiğini görmek beni heyecanlandırıyor..
  • vay canına şu ana kadar izlediğim en iyi belgesellerden biri ama izledikçe halime şükrediyorum hiçbir madde et ve kemikten daha iyi olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameX93

vay canına şu ana kadar izlediğim en iyi belgesellerden biri ama izledikçe halime şükrediyorum hiçbir madde et ve kemikten daha iyi olamaz

bence olur ^^ sonuçta mükemmel olarak yaratılmamışız gözümüz bile mükemmel bir görüşe sahip değil şu içinde bulunduğumuz doğa içerisinde
  • quote:

bence olur ^^ sonuçta mükemmel olarak yaratılmamışız gözümüz bile mükemmel bir görüşe sahip değil şu içinde bulunduğumuz doğa içerisinde

Pardon ne saçmalıyosun? Sen mükemmel yaratılmamış, yarı akıllı olabilirsin, ben değilim.
  • Just Silence
    26.08.2011 22:26:37

bence sen sus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Orijinalden alıntı: GameX93

vay canına şu ana kadar izlediğim en iyi belgesellerden biri ama izledikçe halime şükrediyorum hiçbir madde et ve kemikten daha iyi olamaz

gözünü full hd yaptırabilrsn doktor denen bir şey var ama fazla zorlama ışıktan bile yoksun olursun sonra

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.