Şimdi Ara

Deü Tıptan Ege Tıpa Yatay Geçiş Yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yatay geçiş muhabbetleri nasıl oluyor diye netten baya bir şey okudum fakat istediğim soruların cevaplarını net alamadım.

2019 YKS yerleştirmede 4200. olup deü tıpa yerleştim, 84/100 ortalama yaptım yıl sonu. Şimdi egeye geçiş imkanım oluyor mu benim? Oluyorsa puanım iyi mi, yoksa düşük bir ihtimal mi?

Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süre dolmuş, konu kilit

• Hocam ege yatay geçiş almıyor zaten ya yurt içinden. Programı uyan üni yokmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam deü de iyi aralarında çok fark yok üzülmeyin

• taaaa temmuzun ilk haftasında başvuruları aldı ege, hiç kimseyi de kabul etmedi eğitim programı uyumsuz diye tıpta
  • Deu da pdö varken ege de bas var bu yüzden maalesef geçiş mümkün değil :(

Ama inciraltı da gayet güzeldir eneden geçmek istiyorsunuz ki çok da ir fark yok aslında Ege kampüs içinde diye geçiyor ama külliyen yalan
  • Egeye hiçbir öğrenci gelemez,egeden hiçbir öğrencide yatay geçiş yapamaz.(merkezi hariç)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOCAELİ TIP YATAY GEÇİŞ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MylesKenn M kullanıcısına yanıt
    Ege tercih listemde de Deü’nün üzerindeydi, kampüsünü gelip gezmemle benzinlik dibinde okumakla çok fazla standart farkının olduğunu fark ettim.

Yiğidi öldür hakkını yeme derler, nette Deü>ege diyenlerin %90’ı Ege’yi ucundan kaçırmış Deülülerdir. Egeden sekip deüye girdim diye deü iyidir edebiyatı yapmak istemiyorum o yüzden :)

Bu arada nickine aşinayım, bekir avşar ege tıp videosu muydu?

• riseofstar kullanıcısına yanıt
    var kankam var. Deüde ne kadar huzurlu olsam da Ege’nin kampüsünü gezince daha mükemmelinin de olduğunu gördüm.

Ha deüden mutlu muyum? Kesinlikle. Ama ne yazık ki Ege’den sekip Deü’ye kalmış, forumda ‘Ege bizden iyi değil yeaa’ klişesine düşen dönem arkadaşlarım gibi olamayacağım. Madem ege iyi değil neden herkes tercih listesinin üstüne Ege yazdı diyor insan.

• Üniversite sıralaması ne kadar yüksekse o kaar iyi kafasında oldukları için.

Emin ol o yazan adamların çoğu senin kampüsü düşündüğün gibi detaylı düşünmüyor, yine aynı kadro, aynı bina, aynı kampüsle bu sefer DEÜ Ege'den üstte olsun sıralama olarak, bak bakalım millet nasıl koşuyor.

Tıp fakülteleri hakkında hiç fikrim yok, bilemiyorum belki Ege DEÜ'den iyidir. Fakat sırf sıralaması biraz üstte diye, herkesin yazıyor olması senin orayı üstün görmeni sağlayacak bir sebep olmamalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet evet benim.

Aslına bakarsan şöyle söyleyeyim hani kampüs var ama asıl kampüs hayatı karşı tarafta diş iibf falan hepsi orda biz genelde hasta yakınlarını görüyoruz :)

Avantajı nedir dersen daha merkezi bir yerden olması forum ve küçükpark.

Tabiki kıyaslama olarak ege daha iyidir ben sadece arada çok çok aşırı bir fark olmadığını belirttim umarım her şey gönlünüzce olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.