beyler desturiction ammor u nas1l yapa bilirim yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
beyler lütfen biraz yardim edin
quote:
Orjinalden alıntı: EXCALIBUR
beyler desturiction ammor u nas1l yapa bilirim yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
baba şimdii destructionları prokonsoldan yapıyon... prokonsola yıkla ordan armor destructıon yazıyor ona tıkla ... hangi armor için ne istediini yazıyor .... talisman of destruction lardan bi de iron bar lardan götürüyon yapıyor .... 500 k da para alıyor senden. talismanlar kallugadan düz aşağı iniyon orda blood hound die bi yaratık var onnarı da keserek sahip olabilirsin .... ama yapıp ne elde edicenki bence boşa para harcama .... çünkü ne talia skin ne de destruction repair edilemiyor .....bunu da bill.
quote:
Orjinalden alıntı: the_karga
quote:
baba şimdii destructionları prokonsoldan yapıyon... prokonsola yıkla ordan armor destructıon yazıyor ona tıkla ... hangi armor için ne istediini yazıyor .... talisman of destruction lardan bi de iron bar lardan götürüyon yapıyor .... 500 k da para alıyor senden. talismanlar kallugadan düz aşağı iniyon orda blood hound die bi yaratık var onnarı da keserek sahip olabilirsin .... ama yapıp ne elde edicenki bence boşa para harcama .... çünkü ne talia skin ne de destruction repair edilemiyor .....bunu da bill.
gatılıorum :D ama kolay patlamıyo bende var wariorum savaşlarda giyiyom :D işe yarıo tank oluoz
tesekkürler arkadaslar hersey için
bende harpy lere pro yaparken kullanıyom bazen kalkanla beraber ac siz 1200 e yakın deff oluyo .. harbiden tank oluyon ... ama görüntü de gıcık be....
quote:
Orjinalden alıntı: xxa7esxx
ya gm senın ananı sıkrım orospu cocgu 2 tane adamıma ban attın aq bebsı ne ıstıon benden senın ananı sırım bıratım kıngtı dıesde hep abn yıyom oc gm gm gm
blood hound deil bu arada onlardan hiç cıkmıo HELL HAUND olmasın
quote:
Orjinalden alıntı: the_karga
quote:
DD Çıkarırsan süper fiyata satarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme