Şimdi Ara

''''''DeStEkLErİnİZi BEklİyOrUM'''''''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bir haftadır akdeniz bolgesınde devam eden(ısparta + antalya) yasanan tt netten kaynaklanan ve tum ugraslarımıza ragmen bir sonuc alamadıgımız netten kopma olaylarına karsın forumdan destek istiyorum. Bu durumdan magdur olan veya olmayan her kesın desteklerını beklıyorum.Şimdiden tesekkur ederim.lütfen bu mail i (iletisim@tt.net.net.tr) adresine yolayın
    Sayın Destek Yetkilisi,

TTNET ADSL hizmetinizin 18....... nolu abonesiyim.
    Aylık ücret ödeyip kullandığımız internet üzerinden hizmet veren bir uygulamayı 24 saat kullanıyoruz. Son 1 haftadır Akşam 19:00 dan ertesi gün 10:00 saat leri arasında kullandığımız uygulamada sürekli bağlantı kopmaları (disconnect ) yaşamaktayız. Diğer kullanıcılar ve firma yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerden sorunun Antalya Isparta bölgesine özel olduğu ve Antalya ve çevre illerde aynı anda bağlantı kopması meydana geldiğini tespit ettik.
    Bu bilgiler doğrultusunda Antalya Isparta bölgesinde ADSL altyapınızdan kaynaklanan problemin bir an önce giderilmesini mağduriyetimizin önlenmesini önemle arz ederiz.

NOt:Forum yetkililerınden rica ediyorum lutfen konuyu kilitlemeyın gercekten bir haftadır maduruz......
    alıntıdır:Mk arkadasımıza tessekkur ederim
    okuyan her kes uplarsa ust konu olmasını ıstıyorum herkesın gormesını ıstıyorum bu sorun artık gıderirsin herkese tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 62deRdo62 -- 2 Ekim 2007; 18:11:37 >

• sorun çözülür inş. kısa sürede
  • ben de böyle bir konu bekliyordum saol hemşerim.bencede konu klitlenmemeli ve ya dc bölümüne taşınmamalı.bu genel bir sorun oldu herkesin görmesi ve bize destek wermesi için burda durması gerekir diye düşünüyorum.çünki gerçektende 1 2 haftadır magdur durumdayız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LPSKYANTILQP

sorun çözülür inş. kısa sürede

temenlimiz ve beklentimiz biran once giderilmesi sizinde destegınızle inş.. olacak
    ılgın ıcın tesekkur ederim
    diger okuyan arkadaslarda uplarsa bu sorunu 1 2 gune kalmaz cozerler
  • Konudışı veya İnternet bölümüne açınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.