Bildirim
destek hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende de aynı sorun var kardeş. 1 hafta önce bi arkadaşımın hesabı çalındı ordan da bi link atarak benimkini çaldılar. adamın ipsi nicki kredi kartım ve hesabın bana ait olduğu ile ilgili kanıt atmama rağmen hayla dönmediler. -
quote:
Orijinalden alıntı: SpellCaster
bende de aynı sorun var kardeş. 1 hafta önce bi arkadaşımın hesabı çalındı ordan da bi link atarak benimkini çaldılar. adamın ipsi nicki kredi kartım ve hesabın bana ait olduğu ile ilgili kanıt atmama rağmen hayla dönmediler.
yani steam bu kadar olamaz mutlaka dönmeli ama ne zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: VSS Vintorez
quote:
bende de aynı sorun var kardeş. 1 hafta önce bi arkadaşımın hesabı çalındı ordan da bi link atarak benimkini çaldılar. adamın ipsi nicki kredi kartım ve hesabın bana ait olduğu ile ilgili kanıt atmama rağmen hayla dönmediler.
yani steam bu kadar olamaz mutlaka dönmeli ama ne zaman
steam forumlarından okudugum kadarıyla 2 ay sonra gelen var 1 gün sonra gelen var. biraz da şans lazım sanırım. umuyorim ki attigim kanıtlar yeterlidir 1 ay sonra başka bi kanıt daha lazım diye mesaj gelirse bilgisayarı çöpe atarım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: VSS Vintorez
quote:
yani steam bu kadar olamaz mutlaka dönmeli ama ne zaman
steam forumlarından okudugum kadarıyla 2 ay sonra gelen var 1 gün sonra gelen var. biraz da şans lazım sanırım. umuyorim ki attigim kanıtlar yeterlidir 1 ay sonra başka bi kanıt daha lazım diye mesaj gelirse bilgisayarı çöpe atarım.
bi mesaj atsınlar isterse hiç bir şey yazmasın mesajda ama atsınlar yani :D
-
benimde 16 gün oldu -
7 şubatta sorduğum soruya cevap gelmedi :) -
20.gün -
Konuyu görünce geçenki ticket'ım aklıma geldi aha tarihleri yazayım şuraya da görün
Ticket açma tarihim: 19 Ocak
Cevaplanma tarihi: 5 Şubat
(Arada spamlarım mevcut)
Bi de ondan sonra yanlış yapmışlar, onun için bekledim -
Bugün almış bulunmaktayım -
2 şubatta açmıştım konuyu arada spamlar olmak kaydıyla 26 şubatta cevap geldi bende cevapladım bakalım bir daha ki cevap ne zaman gelecek -
arkadaşlar merhaba
Bende cs :Go itemlerimi çaldırdım . Daha doğrusu trade le kendim verdim. Açıklamak gerekirse arkadaş listemde olan birisi okul arkadaşımın profilin avatar ve nickini aynı yapmış. Yani onun kmliğine bürünmüş. Benden oyun için bıçağımı istedi bende verdim. Meğer fake hesapmış. Engelledi beni offline oldu. Adamın steam hesabı var bende. Ticket attım supporta inşallah verirler. Ama kendim verdim diye steam kabul etmiyormuş galiba. Yani dalavereye geldik ya nasıl yaparız. İnşallah verirler ama ümidim yok. Adam bıçağı çoktan elden çıkartmıştır bile -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
arkadaşlar merhaba
Bende cs :Go itemlerimi çaldırdım . Daha doğrusu trade le kendim verdim. Açıklamak gerekirse arkadaş listemde olan birisi okul arkadaşımın profilin avatar ve nickini aynı yapmış. Yani onun kmliğine bürünmüş. Benden oyun için bıçağımı istedi bende verdim. Meğer fake hesapmış. Engelledi beni offline oldu. Adamın steam hesabı var bende. Ticket attım supporta inşallah verirler. Ama kendim verdim diye steam kabul etmiyormuş galiba. Yani dalavereye geldik ya nasıl yaparız. İnşallah verirler ama ümidim yok. Adam bıçağı çoktan elden çıkartmıştır bile
Bayağı zor alman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X