merhabalar forumda okudum cok konu acılmıs yoruldum okumaktan tablet alacağım artes d712 beni cezbetti işlemcisi hızlı çift cekirdek 3g modem destekliyor fiyatı uygun. g712 modelı var onda dırek sımkart takılabılıo ama benım vınn var 100 tl odemeye gerek yok d712 de karar kıldım deneyımlı arkadaslar cevaplarsa sevinirim önerir misiniz? yoksa d712 yerıne kesınle ...... al dediğiniz bir ürün varmı?
hepınıze destegınız ıcın sımdıden cok tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: arkee
merhabalar forumda okudum cok konu acılmıs yoruldum okumaktan tablet alacağım artes d712 beni cezbetti işlemcisi hızlı çift cekirdek 3g modem destekliyor fiyatı uygun. g712 modelı var onda dırek sımkart takılabılıo ama benım vınn var 100 tl odemeye gerek yok d712 de karar kıldım deneyımlı arkadaslar cevaplarsa sevinirim önerir misiniz? yoksa d712 yerıne kesınle ...... al dediğiniz bir ürün varmı?
hepınıze destegınız ıcın sımdıden cok tesekkurler
Benzer ürünler olarak ;
Cube markasının u30gt mini modeli var
Ainol markasının Flame modeli var
bunlarıda incelemende fayda var özellik olarak birbirlerine yakınlar, ama Artesin + olarak servisi çok kaliteli bunu biliyorum. Diğer markaların servislerine işim düşmediği için yorum yapamıyorum.
Kardeş İlk başta bende bunu almayı düşünmüştüm. d712 nin genel konusunun yorumlarına baktım vazgeçtim . tavsiyem çin malı tablet alacağına 200 daha ver markalı tablet at örneğin asus nexus 7 500 tl civarında
üstelik bu tableti aldınmı 2.el satmak çok zor
Emreaavcı ya teşekkür ediyorum böyle bi yorum yaptğı için Ürünle yapılabilecek çoğu şeyi yaptım inceleme yazısı yazmak istiyorum alacak arkadaşlara yardımcı olabilir.
ROM da atılsa WiFi Sorunu tam anlamıyla düzelmiyor, çekim mesafesi çok az evin içinde alıp dolaşamıyorsunuz.
Ürünü 6 taksitle bizde hesaplı dan aldım. 310 TL ye kargo dahil kredi kartı ile aldım
Bizde hesaplı süreci gayet hızlı saat 11,20 karttan ürünü geçtim. 12,00 ürün hazırlanıyor 12,30 barkot , kargo takip numarası girildi 13,15 kargoya teslim edildi.
Kargo süreci de hızlıydı yurt içi kargo şaşırttı beni Ertesi gün 16.30 civarında elimdeydi ürün ( Bursa - Isparta )
Siyahtada arka panelin gri olduğunu gördüm ön taraf siyah arka taraf gri hoş olmaz diye beyaz aldım pişman değilim :)
Ekran çözünürlüğü ve dokunmatik hassaslığından bahsetmeye gerek yok sanırım gayet yeterli ve yerinde.
Kutu içi apartlar yetersiz gibi geldi bana her ihtiyacı karşılıyor aslında ama TV deki dandik ürünün yanında bile bir sürü şey verildiğini görünce insan bekliyor biraz bişeyler :)
Rom yükledim internette çekim sorunu ve kopma yoktu başlarda ancak az önce mutfağa gittim net koptu neden nasıl kaynaklandı bilmiyorum çekim var bağlı görünüyor ama kopmalar yaşadım ona tekrar bakacağım.
Önce film izledim ekran kalitesi açısından 1080 p film izledim takılma donma yaşamadım. ancak filmi açtığınızda önce en sonuna tek seferde ilerletin sonra başa alın sonra istediğiniz dakikasına alabilirisin.
düşük mb lı oyunları kurdum ancak yüksekler sıkıntılı kuruluyor arkdaşların söylediği gibi düzgün uyumlu sd apk bulmak zor, ancak modern Combat 4 dü kurabildim ve oynadım çok hoş gerçekten.
Başka tabletle çok haşır neşir olmadığım için bana göre eksilerini yazacağım
ROM da atılsa WiFi Sorunu tam anlamıyla düzelmiyor, çekim mesafesi çok az evin içinde alıp dolaşamıyorsunuz. -hoparlör sesine güvenmeyin yok gibi birşey hani :) -Şarj olma süresi biraz uzun ancak 10 saat kadarda sürmüyor tam saatini yazamıyorum kullanır durumda şarj ettiğim için -kutu içeriğinde stand olabilir bi kılıf çıkmıyor bence bi eksiklik konulabilirdi hani müşteri memnuniyeti kaç kaparık şey :) -Kameralar çok iç açıcı değil kim tabletle fotoğraf çeker bilmiyorum tabi ama görüntülü konuşma için yeterli. -Tabletin uyumluluk sorununu gidermeden güncel facebook twitter uygulamalarını bile indiremiyorsunuz ben motorola zoom olarak tanıttım halloldu :) -biraz saçma olabilir ama şarj ve usb kablo girişleri ince narin ancak cihaza biraz sert takılıyor buda beni korkutuyor yamulma kopma vs olurmu diye. -Tasarım biraz daha tablet gibi olabilirdi sanırım, bu içine fotoğraf yüklenen dijital LCD çerçevelere benziyo önden hiç taplet görüntüsü yok :D Arkadaşların yaşadıkları sıkıntıları pekl yaşamadım, şarjda ekran delirmiyor ya da ekran bi oynama yok, ölü piksel yok, ekranda sıvı toplanması gibi bişey yok çok şükür :) inşallah böyle devam eder.
nexus 600 dan baslıyor malesef, neredeyse fıyat olarak 2 katı. en azından dıger çin malı uruınlerde servıs agı yok bunun servıs ve musterı memnunıyetını bende duymustum o yuzden alıcam galıba
Fiyat ve donanımına göre alınabilecek bir tablet, zaten çin malı tabletlerde sorunu olmayan kusursuz bir tablet görmedim duymadım, herkes ainol falan diyor benim bir arkadaşım 20 diğeri 2 ay dayanabildi sorunlara.
bu aksam bı arkadasımda samsung gordum alacaksan boyle al 1 kere al dedı gercekten guzeldı acaba kredı kartı ıle taksıtlı oyle bıseymı alsam