Şimdi Ara

Desteden çıkanlar fazla rare var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2 deste açtım 4 rare 1 legendary 1 epic çıktı fazla mı şanslıyım yoksa her deste böyle mi çıkar ?

• Her destede en az 1 rare garantidir, gerisi tamamen commonda olabilir, hepsi epicde olabilir. Sendeki tamamen şans işi ama eğer yeni başladıysan genellikle ilk legendaryi bulman pek zor olmuyor, ilk açtığın destelerden çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Her destede en az 1 rare garantidir, gerisi tamamen commonda olabilir, hepsi epicde olabilir. Sendeki tamamen şans işi ama eğer yeni başladıysan genellikle ilk legendaryi bulman pek zor olmuyor, ilk açtığın destelerden çıkabiliyor.

Yeni basladim fakat bu actigim 7. deste falan.Nat pagle iyi bir kaet midir sizce dust a donustureyim mi yoksa ilerde isime yarar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi classı oynadığına bağlı. Eğer iyi korursan tauntla vs. o zaman işine yarayabilir ama oyunu az çok bilen birisinin ilk hedeflerindendir o tarz kartlar. Yani oyun başında oynarsan pek uzun süre kalmaz. Dustlama ama bir süre destenede koyma, kendince düşün şu an elimde olsaydı hangi turda oynardım, ne zaman güvenilir olurdu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vfordjoker

quote:

Her destede en az 1 rare garantidir, gerisi tamamen commonda olabilir, hepsi epicde olabilir. Sendeki tamamen şans işi ama eğer yeni başladıysan genellikle ilk legendaryi bulman pek zor olmuyor, ilk açtığın destelerden çıkabiliyor.

Yeni basladim fakat bu actigim 7. deste falan.Nat pagle iyi bir kaet midir sizce dust a donustureyim mi yoksa ilerde isime yarar mi ?

Dustladığında 1600 veriyorsa hala kır bence. Yoksa dursun.
  • quote:

Hangi classı oynadığına bağlı. Eğer iyi korursan tauntla vs. o zaman işine yarayabilir ama oyunu az çok bilen birisinin ilk hedeflerindendir o tarz kartlar. Yani oyun başında oynarsan pek uzun süre kalmaz. Dustlama ama bir süre destenede koyma, kendince düşün şu an elimde olsaydı hangi turda oynardım, ne zaman güvenilir olurdu diye.

Yakalamışken sorim.Senin benden tecrüben daha fazla takip ettiğim kadarıyla.Onyxia'yı dustlasammı karar veremedim Warrior deck dizmeye calışıyorum ve aklımda Gorehowl var veya brawl'da olabilir.Ne önerirsin.
  • Nattpagle yeni nerf ile yaradan çok zarara sebep oluyor early game de korunamıyor pek zaten late gamede oynanmasınında bir mantığı yok bence bozdur gitsin hazır 1600 dust iken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.