Şimdi Ara

Desperados III'ün İkinci DLC'si Five Steps Ahead Bugün Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vahşi batı temalı gerçek zamanlı taktiksel oyun Desperados III'ün ikinci indirilebilir içeriği Five Steps Ahead (Beş Adım İleride) bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı.

İkinci bölümde çete, DeVitt ailesinin yeni bir üyesine meydan okumak için Louisiana'ya dönüyor. Bayou State'te yepyeni bir konum keşfedecek, daha fazla Voodoo numarası için Isabelle ile bir araya gelecek ve yeteneklerinizi göstermenize değecek bir deha ile karşılaşacaksınız.

Five Steps Ahead, Season Pass'e dahil veya tek olarak da satın alınabilir. Late to the Party, Five Steps Ahead ve üçüncü bir indirilebilir içeriğe daha sahip olacak Season Pass PlayStation Store'da 109,00 TL, Xbox Store'da 71,25 TL ve Steam'de 57,00 TL. İndirilebilir içeriklerin tek fiyatı PlayStation Store'da 43,00 TL, Xbox Store'da 17,00 TL ve Steam'de 21,25 TL.

• Abi ara vermeyin bu kadar. Çıktıktan 1 ay sonra döşemeye başla DLC'leri zaten biliyoruz hepimiz çoğu firma ana oyundan içerik araklayıp bize bunları para ile satıyor.. Ama bu kadar ara vermeyin. İlk 3 ayda olayı halledin gitsin.
  • Çok güzelsin de tıpkı Wasteland 3 gibi sende çok pahalısın be Desperados 3...

• Oyunun türünün en iyilerinden ilk çıktığında hevesle 2-3 hafta oynadım ama bir süre sonra sanki her şey tekrarlıyormuş gibi geldi bana. Birde çok pahalı arkadaş dlc si falan şu fiyatlara alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 7 Ekim 2020; 16:2:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.