Şimdi Ara

Desperados 2: Cooper's Revenge (ÇIKTI) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
0
Favori
19.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende acamadım bi turlu tam acılcagı sırada
    unamle to initialize video mode:video config structure did not contain valid m_hDC and
    m_hGLRC members
    yazısı cıkıyo bi bilen varsa yardım etsin
  • oyun nerdeyse tarihe gömülcek biz hala oyunu açamadık bi yardım etseniz şu oyunu nasıl açacağımı bilen varmı????

Desperados 2: Cooper's Revenge (ÇIKTI)
  • [;)dvd okuyucun varya kasada takılı onu aç içine oyunun dvd sini koyorjinaldi demi

• espiri anlayışına hayran oldum ciddimisin koyunca oluyomu ilginç bi zeka
  • bu pyunu nasıl oynaya bileceğimi adam gibi söylicek yokmu

oyun kopya bilgisayarcıdan aldım 8-9 ay önce

yükledim açılmadı geri götürdüm bana bi dosya verdiler onu yükleyince çalıştı oma şuan oyunu aldığım yer bana uçakla bile 10 saaten falza geri gidemem yani :)

şimdi gene yüklüyorum crack yapıyorum deamon tools`la açmaya çalışıyorum cd istiyo cdyi takıyorum gene cd istiyo deamon tools a mount yapıyorum sonra deamon a tekrar bakıyorum mount olmamış anlamadım

lütfen adam gibi bi cvp verin nasıl olucak bu msnem yasir_oz@hotmail.com belki insanlık namına yardım edersiniz
  • Sen benim espri anlayışıma hayran olmuşun bende senin bu forumda 108 post atıpta halaa böyle konuları konuşmanın yasak olduğunu anlamadığına şaşırdım utanmasan yeni crack verin diyeceksin ban ban ban ban ban ban dışın dışın forum kurallarını oku sonra gel dışın
    quote:

Orjinalden alıntı: yasirca

bu pyunu nasıl oynaya bileceğimi adam gibi söylicek yokmu

yükledim açılmadı geri götürdüm bana bi dosya verdiler onu yükleyince çalıştı oma şuan oyunu aldığım yer bana uçakla bile 10 saaten falza geri gidemem yani :)

şimdi gene yüklüyorum crack yapıyorum deamon tools`la açmaya çalışıyorum cd istiyo cdyi takıyorum gene cd istiyo deamon tools a mount yapıyorum sonra deamon a tekrar bakıyorum mount olmamış anlamadım

lütfen adam gibi bi cvp verin nasıl olucak bu msnem yasir_oz@hotmail.com belki insanlık namına yardım edersiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: yasirca

bu pyunu nasıl oynaya bileceğimi adam gibi söylicek yokmu

Arkadaşım kopya oyun sohbeti YASAK!Sora sora deli etme milleti tabi ki yanıt alamayacaksın

• ne alakası var orjinalmi diye soran sendin
    direk crack ten kaynaklanan bi sorun diyebilirdin
    uyardığınız için saolun
  • arkadslar hala bu oyunu oynayan veya bıtıren varsa acıl yardım etsın lutfen takıldık , pm beklıyorum
  • bu oyun kadar güzel fakat problemli hiç oyun tanımadım.
    oynanabilirliği sıfırın altında. guns ve juarez çok daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAVENBACH

arkadslar hala bu oyunu oynayan veya bıtıren varsa acıl yardım etsın lutfen takıldık , pm beklıyorum

yokmu yardım edecek bır babayıgıt
  • Desperados 2: Cooper's Revenge yükleme hatası varsa ve yükledikten sonra yine cd istiyorsa bana mail atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.

Eey34@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EEY -- 4 Ağustos 2008; 19:11:49 >
  • İlkini oynamıştım muhteşem bir şey covboy hissini gerçekten veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeutralZone

İlkini oynamıştım muhteşem bir şey covboy hissini gerçekten veriyor

Evet çok sürükleyici bir konusu vardı
  • arkadaşlar,
    3. bölümde takıldım. şu genç olan kovboy tnt yi nasıl kullanıyor, bilen var mı?
    hani bir kanyonda, kütükler devrilmiş, konvoy geçemiyor.
    heralde tnt patlatıp yolu açmamız gerekiyor, diğer nitroları, dinamiti denedim olmuyor.
    oysa görevin başında nitroları patlatabilir vs. diyerek bir yazı çıkıyor genç kovboya tıklayınca.
    tnt yi ise bir türlü kullandıramadım.
    eski bir oyun ama, yardımcı olan olursa sevinirim.
    teşekkürler..
  • hemen yardım edeyim
    Pro Evolution Soccer 2008.mdf
    Pro Evolution Soccer 2008.mds
    bu şeklide 2 tane simge olmalı
    Pro Evolution Soccer 2008.mds olanı daemon toolsta göster düzelir olmazsa
    Pro Evolution Soccer 2008.mdf olan uzantıyı .mds yap

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhand0

BİRADERLER LÜTFEN YARDIM
  • ilkini yeni oynamaya başladım güzel epey ama ben commandos'çuyum. Fakat bunun da farklı bir konsepti var bir konusu var, geçtiği tarih, ülke, mekan değişik felan. Commandos'çulara yada taktiksel strateji sevenlere tüm kalbimle öneriyorum oynamaya değer.

Üstelik yapay zeka noktasında commandos'a geçiriyor. Adamın tekini bi bölümde bayıltıp bağlayıp götürdüm sonra öbür adam yanına geldi panikledi "nerde bu herif, bi dakka önce burdaydı!?!" diye etrafta koşuşturmaya başladı(oyun çıkış tarihi: 2001 dikkat buyrun) süper bi yapay zeka işte benim commandos'ta aradığım buydu.

2.'si kötü olmuş ss'lerden öyle anlaşılıyor ama benim PC kaldırırsa bi bakıcam ona da inş. Pinky_Demon 10/6 vermiş, o kadar kötü olamaz.

Bu arada: oyunu kimse açamıyo sonunda Pinky topikten firar etmiş anlaşılan epeydir yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: kdz5253

hemen yardım edeyim
    Pro Evolution Soccer 2008.mdf
    Pro Evolution Soccer 2008.mds
    bu şeklide 2 tane simge olmalı
    Pro Evolution Soccer 2008.mds olanı daemon toolsta göster düzelir olmazsa
    Pro Evolution Soccer 2008.mdf olan uzantıyı .mds yap

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhand0

BİRADERLER LÜTFEN YARDIM

Adamda 1 senedir bu cevabı bekliyodu zaten
  • hala okuyan varmıdır siteyi bilmiorum oyun çok kasıyor sistemim amd x2, 256mb leadtek 7600gt, 1.5gb ram ve 800x600 de bile nası kasıyor inanamıyorum. Call of Duty 4 gibi yeni nesil bir cok oyunu yüksek 1024x768 den asagıda oynamayan ben bunda kıvranıorum resmen.

Söyleyeyim, oyunu ilk desperados un hatrına ve Hawkeye karakteri için oynuorum bide vahşi batı oyunu olmadıgndan. Grafikleri fena olmasa da atmosfer ve yapay zeka kötü.10 üzernden 4 veririm ben

İlk oyunda olan küçük ama zevkli birçok ayrıntıyı kaldırmışlar. Atların semerlenmesi, semerlerin ipini kesip düşmanın ata binip kaçmasını engelleme, balkondan atın üstüne atlama, köşeden yuvarlanıp ateş etme.. aklıma gelenler bunlar.

Bu ise bol bol mermilerle önüne geleni vur olmuş resmen. Bazı sessizlk bölümleri hariç, eger karakterlerden Cooper ve Doc mccoy varsa herkesi tek tek temizleyebilirsiniz. Digerlerni kullanmanıza gerek bile kalmıo

Oyunu açamayanlara yanıtım ise ya ellerndekiler bozuktur yada sistemleri düşüktür. Ben emule kullanıorum oyunu da netten indirdm bazen saatlerce oynamalarm sonucu hata verip attıgı oluor ama onun dısında yüklerken , oyuna girerken fln bi sorunla karşılaşmadım.

Asıl merak ettigim Desperados 2 : Conspiracy. O çıktımı durum nedir bilen var mı?

• senin sistem neden kastı anlamadım var bir gariplik ama...

Ben 1'i oynuyorum ve dediklerine rast gelmedim hiç. At semerleyip yüksekten ata atlıyorum ama yuvarlanıp ateş etme, semer kesme gibi şeylerle hiç karşılaşmadım.(21. bölümdeyim)

Conpiracy'nin çoktan çıkmış olması lazım emule'ye arattır bulursun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.