Şimdi Ara

Desktop Bilgisayarınızla takaslık Sıfır gibi Dizüstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki ürünü nakit olarak satmak yada güncel bir onbord kasa ile nakit +kasanız şeklinde takas etmek istiyorum.

Takasda düşündüğüm sistemler:
    AMD 690G/740G yada nForce yada VIA Çipsetli OnBord VGA'lı Anakart ve AMD Sempron yada düşük hızlı AMD 64 X2 işlemci.
    INTEL 945GC Çipsetli yada benzeri OnBord VGA'lı Anakart ve düşük hızlı Intel işlemci.
    Yada bunlara denk çok eski olmayan (DDR2 kullanan ve en az 4 Satalı) sistemleriniz ile takas yapabilirim.

CRT Monitörüm var, kasanızı ve nakitinizi alıp bu sıfır gibi aleti vereyim istiyorum.

Sıfır gibi tertemiz sorunsuz dizüstüm:
    ACER Aspire 5572 ZNWXMI Diz Üstü (Ayrıtıları aşağıda) MaviBilgisayar da Fiyatı 1050 YTL
    Dicota taşıma çantası (Kullanmaya fırsat olmadı, çok şık, kırmızı sıfır) MaviBilgisayar da Fiyatı 75 YTL
    Orijinal Windows XP Profesyonel Türkçe OEM (CD keyi elimde ama Lisans, CDsi, fark faturasını yurtta kaybettim) MaviBilgisayar da Fiyatı 235YTL
    1GB SoDim DDR2 Diz Üstü Ram Ömürboyu garantili (Alette takılı vazıyette) MaviBilgisayar da Fiyatı 40YTL

MaviBilgisayar Toplam fiyatı 1165 YTL (WinXP Hariç)

Bende HEPSİ 695 YTL YADA elinizdeki düşük sistemle takaslık.

Sıfır gibi temiz, sorunsuz bir alettir. En ufak çiziği, kullanıldığına dair yıpranması yoktur. Sigara içilmeyen bir odada, titizlikle kullanılmıştır. Alındığı gün konulduğu odadan dışarı çıkmamıştır. Üzerindeki jelatinleri dahi durmaktadır. Orijinal kutusu dahi atılmamıştır, paketle Vitrine koy SIFIR diye satarsın kimse anlamaz, o kadar temiz alettir. Bataryası da sıfırdır, sadece 2-3 kez yatakta yatarken film keyfi yapmak için takılmıştır.

Bimeksden 7 ay önce alınmıştır. Faturalıdır, garantlidir, sorunsuzdur, sıfır gibidir.
    Orijinal kutusu ve Faturası ile beraber verilecektir.

Yarın kendi resimlerinide ekleyeceğim umarım. Alet Eskişehir'de. Elden (Ankara-Eskişehir-Bursa) yada kargoyla teslim yapabilirim. Orijinal kutusu, köpüklerine kadar durduğu için sorunsuzca her yere kargolanır. Windows XP'nin faturasınada yeniden bakacağım, bulursam onuda koyar gönderirim.

Teknik özellikleri:
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgiYazdir&No=3985

İşlemci Intel Pentium Dual Core 1.6 GHz
    Bellek 512MB (Ben 1 GB Daha taktım, artık 1.5GB Ram var. Alet 4GB Ram destekliyor)
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 80GB
    Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW (Bir kaç defa DVD yazıldı, hiç kullanılmamış gibi)
    Ekran Boyutu 14.1inç (1280 x 800 Parlak Ekran)
    Ekran Kartı 224MB Intel GMA950
    Modem 56K
    Ethernet Kartı 10/100 Mbps + 802.11 b/g Kablosuz Ethernet
    USB Girişi 3 Adet
    Dahili mikrofon
    Kart Okuyucu 5-in-1 (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    İşletim Sistemi Windows Vista Home Basic TR (Vista Hediyeli idi ben farkını verip orijinal Windows XP Profesyonel Türkçe aldım yüledim)
    Batarya 6-hücreli Li-Ion
    Ağırlık 2.4 kg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• piem

COSMİC BİLİŞİM SAN. ve TİC.LTD Şti
  • Yanıtlandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.