Arkadaşlar 1 yıl kadar önce Yurtdışından HTC Desire almıştım. Yurt dışından yine bir telefon alma şansım var. (ancak pasaporta kayıt yaptırmadan.)
Sorum şu, HTC Desire satıp Desire S alsam nasıl olur (Desire S 500 Euro) Ne artısı olur. Hafıza sorununu çözmüşler midir acaba? Bazı yerlerde Desire S yeni froyo ile gelecek diyor. Desirenin ekranı iphone un gerisinde kalıyor.
Desire S dışında ne tavsiye edersiniz bana? Desire HD çok büyük, Z ise klavyeli olduğu için eledim.
yok mu tavsiyesi olan??
aradaki fiyat farkina bakar acikcasi.
desireS, desire in uzerine fazla birsey koymuyor bence. ama dahili hafizasi daha buyuk tabii, ki bence en buyuk artisi bu.
eger desire i iyi fiyata satarsaniz, s i daha ucuza bulursaniz olabilir tabii. sizin karariniza kalmis. on kamera ve dahili hafizaya ne kadar para verirsiniz, karar size kalmis.
cevap için teşekkürler... Bugün htc modellerini detaylıca inceledim. genel olarak hiç biri desire nin üstüne fazla koymuyor. En iyisi froyo güncellemesini beklemek ve 1 -1.5 sene sonra gerçekten daha üstün bir telefon almak. belki Iphone 5 vs. gibi
Bana kalırsa böyle bir upgrade e gerek yok. Hafıza kartının partitionını değiştirip, Desire ı dahili hafızası daha büyükmüş gibi kullanaiblirsiniz.