Şimdi Ara

Dertsizliğin Derdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkca söyleyeyim, uzun süredir dertsizim, neredeyse hiç derdim yok ama artık beynim öyle bir sıkılıyor ki kendi kendine her şeyi dert ediyor.

Aşık olduğum kızla çıkıyorum, mutlu olmam lazım ama olamıyorum, sebep ise; onu çok kıskanmam, ona güvenirim ama nedense biraz saf o yüzden yerimde duramıyorum. çok konuşsak konu bulamadım diye üzülüyorum, az konuşsak içimde boşluk oluyor.

Kısaca felsefi düşünürsek insan resmen dertli olmak için yaratılmış..

Edit: Yeni derdimi düzettim(imla). Teşekkürler @MuratbanK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B81DB4D44 -- 16 Eylül 2015; 1:27:19 >

• derTi olanlar artilasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyarı bu yorumu okumak için gereken minimum IQ:150

Ya da sen öyle düşünüyorsun unutma tek bir düşünceyle bütün düşüncelerini değiştirebilirsin kendini ben dertsizim diyerek kandırıp insan dertsiz yaşayamaz diye düşünüp sevgilini kıskanmayı dert haline getirmiş olabilirsin
  • Kendine dert olarak imla-yazım kurallarını edin; iyi olur.

Derti-derdi.
    Söyliyeyim-söyleyeyim.
    Sebeb-sebep.
    Herşeyi-her şeyi.
    Üzlüyorum-üzülüyorum (hadi bu harf yazmayı unutmaktan olsun).

Ayrıca "." lardan sonra BÜYÜK harfle başla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetration

Uyarı bu yorumu okumak için gereken minimum IQ:150

Ya da sen öyle düşünüyorsun unutma tek bir düşünceyle bütün düşüncelerini değiştirebilirsin kendini ben dertsizim diyerek kandırıp insan dertsiz yaşayamaz diye düşünüp sevgilini kıskanmayı dert haline getirmiş olabilirsin

O olayın farkındayım,

Zamanında kendimi ''Zaten herşey en sonunda yok olacak'' diyerek kandırmış ve uzun süre dertsiz tasasız kısacası umursamaz bir yaşantı kurdum, memnundum.

Ama işte o kadar dertsiz bir hayat yaşarken çok sıkılıyordum, ''neden sıkılmaya başladım lan?'' diyince kendimde yaptığım değişlikler sonucu, yani ''yok olacağım'' düşüncesinden dolayı olduğunu farkettim

Bir dert, bir hedef olmazsa beyin kül olur..

• Gece gece kafanız mı güzel paraleller.

• quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

quote:

O olayın farkındayım,

Zamanında kendimi ''Zaten herşey en sonunda yok olacak'' diyerek kandırmış ve uzun süre dertsiz tasasız kısacası umursamaz bir yaşantı kurdum, memnundum.

Ama işte o kadar dertsiz bir hayat yaşarken çok sıkılıyordum, ''neden sıkılmaya başladım lan?'' diyince kendimde yaptığım değişlikler sonucu, yani ''yok olacağım'' düşüncesinden dolayı olduğunu farkettim

bir derdini bir hedef yapman bi açıdan doğru ama sadece 1 açı. O derdi yok etmek. Diğer açılar tamamen sebepsiz çünkü hayat sana imtihanı sunar senin geçip geçemiyceğini test eder burdaki imtihan sa dert.Dert çok geniş bi kavram sen asıl derdin evinin yanması arabanın uçurumdan düşmesi gibi algılıyosundur belkide dert diye bişey yoktur gibi düşünüyosundur ama bişeyin farkında değilsin galiba sen kendini umursamıyosun bunu düşünmemin nedeni sevgilini kıskanarak onu sıkman yani senin için değerli olan şey sen değil sevdiklerin dertsizim diyosun dertlenmekmi istiyosunda dertsizim diyosun. Bu aynı anaokulu öncesi çocukların bi an önce okula başlayıp okuma yazma öğrenmesi gibi sonradan türev integral .... . Dertsizim diyerek kederleniceğine bugünüme de şükür demelisin önceden çok dertli olup bi anda üstünden yük kalktıysa bu seni tedirgin etmiş olabilir.

iyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalbine koy derdi, bak bakalım ne kapılar açılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

quote:

O olayın farkındayım,

bir derdini bir hedef yapman bi açıdan doğru ama sadece 1 açı. O derdi yok etmek. Diğer açılar tamamen sebepsiz çünkü hayat sana imtihanı sunar senin geçip geçemiyceğini test eder burdaki imtihan sa dert.Dert çok geniş bi kavram sen asıl derdin evinin yanması arabanın uçurumdan düşmesi gibi algılıyosundur belkide dert diye bişey yoktur gibi düşünüyosundur ama bişeyin farkında değilsin galiba sen kendini umursamıyosun bunu düşünmemin nedeni sevgilini kıskanarak onu sıkman yani senin için değerli olan şey sen değil sevdiklerin dertsizim diyosun dertlenmekmi istiyosunda dertsizim diyosun. Bu aynı anaokulu öncesi çocukların bi an önce okula başlayıp okuma yazma öğrenmesi gibi sonradan türev integral .... . Dertsizim diyerek kederleniceğine bugünüme de şükür demelisin önceden çok dertli olup bi anda üstünden yük kalktıysa bu seni tedirgin etmiş olabilir.

iyi geceler

Efendim ben kendimi yeterince anlatamadım sanırım,

Öncelikle bütün insanlar kendi mutluluğunu, sevdiği insanların mutluluğuna bağlar, bunu sizde biliyorsunuz bence. Dertsiz iken hep şükür etmiş ve canımın istediği şeyleri yaparak kendimi daha çok mutlu etmişimdir.

Yalnız şuan dertsizliğimden yakınmıyorum, dertsiz olduğum için beynimin sürekli saçma sapan şeyleri dert etmesine yakınıyorum ve buna kendi düşüncelerim ile verdiğim cevapta beynin meşguliyetinden bahsettim.

Malumumuz, yaz ayındayız ve herkes sürekli meşgul olacak şeyler bulamıyor, neyse ki şuan yine felsefik düşüncelerim; okullar açılınca bu sorunumun ortadan kalkacağını düşünüyor..

sizede iyi geceler

• Zamanında derdin,melankolinin dibine vurmuş birisi olarak,bilirim o bahsettiğin duyguyu da. Acı çekmek,sıkıntı duymak da bir ihtiyaç. Rahat batıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.