Şimdi Ara

Dertleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 haftadır düzenim bozuldu. Sabahları erken kalkamaz ders çalışamaz oldum a dostlar. Neyden kaynaklandığını bulamadım evde zombi gibi geziyorum. Bı çözüm yolu önerin yav neyden dolayı olur bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum bitmiş...

• hocam bende de birkaç gündür aynısı var. bazen oluyor sanırım içimizdeki istek gidiyor geri getirmek nasıl olucak ben de bilmiyorum

• Bazen olur öyle. Robot değiliz ya. Önemli olan bunun farkında olmak.
  • her şey aynı rutinde olunca insan sıkılabiliyor. aşırı bunaldıysan bir gün ara ver ne seviyorsan onu yap müzik oyun film dizi roman vs bir de erken kalkamıyormuşsun mesela birkaç gün gece geç yat akşamları çalışmayı dene abartmadan sonra yine sabaha göre düzenlersin uykunu. insanız bu da çalışmanın bir parçası robot gibi her gün masaya oturup tam verimle 8-10 saat çalışmak imkansız arada bir olcak bunlar. kendine izin ver zaten karantina da var normal şartlarda da değiliz ne kadar fark etmesek de etkiliyor insanı istemeden. bu süreyi kısa tutup toparlanman lazım önemli olan bu

• Bende de oluyor. Robot değiliz sonuçta. Her gün çalışacağız diye bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mastürbasyon-Sevgili
    14 yıl önce açıldı
    Kimseyle dertleşmeyin
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.