Şimdi Ara

Dertleşelim az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son mesajlarıma bakar mısınız ? En son lol ve konu dışından sebepsiz uzaklaştırma aldım.Bugün konu dışı uzaklaştırması almışım.Banlanacak bir şey mi yaptım.Forum destek ayrı kafada zaten bir şey yazıyosun 1 ay sonra cevap geliyor.Trolleyecekler ya da boş mesaj atacaklar gelmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Actıgın konuları gözden gecirmeyi düşündün mü ?
    Malzaharmı kennen mi ? bunun için üst konu var herkes oraya yazarken niye konu acıyorsun
    Bu sacmalık nedir arkadaş evet gercekten cok zekice bir konu başlıgı
    Son actıgın konuya bak dertleşim az

Dertleşelim az

Ozaman bu resmim sana gelsin hayatın degerini anlarsın
     Dertleşelim az

• tmm herşey güzelde buraya açınca bir şey olmaz gine kilitlicek gine isyan ediceksin yöneticilerler konuşman gerek buraya konu açarak bir yere varamasıın.
  • işin garip yanı yöneticilere pm de atamıyordum.ilk yorumu trolleyebilirsiniz.en çok buraya giriyorum.ondan yazdım ayrıca bu bölümde de uzaklaştırılmıştım.forum kurallarını da biliyorum kullanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 12 Ağustos 2012; 22:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rankedda yine feederlar yüzünden alcağımız oyunu verdik sinirden gene elim ayağım titriyo pcyi kırabilirm
  • up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viktor ile bir oyun atayım gitmeden dedim, ziggs geldi karşıma. Adam acaip pro. Öyle böyle değil. Bizim shyvana'ya mid laneden blueye ulti atıyor ve shyvana oradan kaçamıyor blue veriyor, bu blueyi alınca outfarm kaldı bi oraya bi buraya koşuyorum sağ tarafa mayın ortaya bomba sol tarafa bomba mayın kafayı yedim hiç bir şey yapamıyorum. Adam uzaktan uzaktan harcadı beni. Çok sinirim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Viktor ile bir oyun atayım gitmeden dedim, ziggs geldi karşıma. Adam acaip pro. Öyle böyle değil. Bizim shyvana'ya mid laneden blueye ulti atıyor ve shyvana oradan kaçamıyor blue veriyor, bu blueyi alınca outfarm kaldı bi oraya bi buraya koşuyorum sağ tarafa mayın ortaya bomba sol tarafa bomba mayın kafayı yedim hiç bir şey yapamıyorum. Adam uzaktan uzaktan harcadı beni. Çok sinirim bozuldu

O Ziggs benim karşıma da gelmişti ama seninki daha betermiş çok tehlikeli bir şampiyon ama kullanabilene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Viktor ile bir oyun atayım gitmeden dedim, ziggs geldi karşıma. Adam acaip pro. Öyle böyle değil. Bizim shyvana'ya mid laneden blueye ulti atıyor ve shyvana oradan kaçamıyor blue veriyor, bu blueyi alınca outfarm kaldı bi oraya bi buraya koşuyorum sağ tarafa mayın ortaya bomba sol tarafa bomba mayın kafayı yedim hiç bir şey yapamıyorum. Adam uzaktan uzaktan harcadı beni. Çok sinirim bozuldu

O Ziggs benim karşıma da gelmişti ama seninki daha betermiş çok tehlikeli bir şampiyon ama kullanabilene.

Ya viktorun counteri zaten ziggs, üstüne shyvana blue kaptırıyor. Shyvana kaptırmasa onların jungler ile kavga etti vermiyor adam. İlk abysal çıktım sonra E geliştiren itemi aldım rahatladım biraz laneyi kazandım

• Hayret ilk mesajı trolliyen olmamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.