< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Usta tam bana konu açmışsın. Obez, kısa boylu ve çirkinim. Obezite derken şaka değil. Gerçekten çok kiloluyum. Bunu vermek için spor yapmaya çalışıyorum, yememeye çalışıyorum ama çok zor. Bazen oluyor bazen olmuyorsa.
Sınavda ikinci yılım olmasına rağmen pek de iyi bir yeri kazanamayacağım. Mezun olduğum okuldan geçen sene neler çıktı neler. Ama ben başarısız bir herifim. Kendimi bir baltaya sap olamamış hissediyorum. Bunlar da dert mi, hepsi senin suçun diyebilirsiniz. Doğru benim suçum ama büyük bir suç işlediğinde geri dönüşü çok sancılı oluyor. Of ulan of... |
Kardeşim mezuna kaldım, yaşım 20 ve yine istediğim yeri kazanamayacağım gibi.Ayrıca kız arkadaşım yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum.Psikolojik olarak kendimi 70 yaşına gelmiş gibi hissediyorum.Bıktım ulan bıktım!
|
Tlc izle moruk ağır yaşamlar program çok güzel protein diyeti yap
|
-Babam kanser
-Annemin beyin damarlarında sıkıntı var(felç ihtimali var) -Çok geç farkına varsam da bende disleksi olduğunu öğrendim(genel yetenek ve matematik olimpiyatlarında başarı sağlayıp sınıfta kalıyordum) -Ailevi sebepler ve bu disleksi yüzünden 4 sene üniversiteye gidemedim. yaşım 24 oldu yeni başlaaycağım üniye -Geçmişten gelen panik atak, okb ve anksiyete arada zuhur ediyor aklıma ilk gelenler bunlar |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenophoctopus -- 26 Temmuz 2018; 21:3:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEmreDogru -- 27 Temmuz 2018; 1:26:6 > |
|
|
|
|
|