Şimdi Ara

DERT GECESI DERDI OLAN YAZSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usta tam bana konu açmışsın. Obez, kısa boylu ve çirkinim. Obezite derken şaka değil. Gerçekten çok kiloluyum. Bunu vermek için spor yapmaya çalışıyorum, yememeye çalışıyorum ama çok zor. Bazen oluyor bazen olmuyorsa.

Sınavda ikinci yılım olmasına rağmen pek de iyi bir yeri kazanamayacağım. Mezun olduğum okuldan geçen sene neler çıktı neler. Ama ben başarısız bir herifim. Kendimi bir baltaya sap olamamış hissediyorum.

Bunlar da dert mi, hepsi senin suçun diyebilirsiniz. Doğru benim suçum ama büyük bir suç işlediğinde geri dönüşü çok sancılı oluyor. Of ulan of...
    -Babam kanser
    -Annemin beyin damarlarında sıkıntı var(felç ihtimali var)
    -Çok geç farkına varsam da bende disleksi olduğunu öğrendim(genel yetenek ve matematik olimpiyatlarında başarı sağlayıp sınıfta kalıyordum)
    -Ailevi sebepler ve bu disleksi yüzünden 4 sene üniversiteye gidemedim. yaşım 24 oldu yeni başlaaycağım üniye
    -Geçmişten gelen panik atak, okb ve anksiyete arada zuhur ediyor

aklıma ilk gelenler bunlar
  • 2010 gibi gelmesine çözümün var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenophoctopus -- 26 Temmuz 2018; 21:3:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benım nıck bellı eger elınde varsa adres vereyım kargolasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta tam bana konu açmışsın. Obez, kısa boylu ve çirkinim. Obezite derken şaka değil. Gerçekten çok kiloluyum. Bunu vermek için spor yapmaya çalışıyorum, yememeye çalışıyorum ama çok zor. Bazen oluyor bazen olmuyorsa.

Sınavda ikinci yılım olmasına rağmen pek de iyi bir yeri kazanamayacağım. Mezun olduğum okuldan geçen sene neler çıktı neler. Ama ben başarısız bir herifim. Kendimi bir baltaya sap olamamış hissediyorum.

Bunlar da dert mi, hepsi senin suçun diyebilirsiniz. Doğru benim suçum ama büyük bir suç işlediğinde geri dönüşü çok sancılı oluyor. Of ulan of...

• Senin yüreğin temiz kardeşim fiziğin bozukmuş derslerin kötüymüş ne farkeder ki seninkilerin temiz kalbin temiz sen güzel bir insansın tanımıyorum ama öyle hissettim bu yazından ayrıca kilo dediğin çözümü olmayan bir şey değil ki üniversiteye gittiğinde spor salonuna yazılırsın diyetisyene başvurursun sana program yaparlar 1 senede biter gider.Allah başka dert vermesin güzel kardeşim sıkma canını hiçbir şeye her şey güzel olacak.

• karatay diyeti yap hocam beslenmene dikkat et böylece kendini sevdiğini fark edeceksin kendine değer vereceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: batgul

Senin yüreğin temiz kardeşim fiziğin bozukmuş derslerin kötüymüş ne farkeder ki seninkilerin temiz kalbin temiz sen güzel bir insansın tanımıyorum ama öyle hissettim bu yazından ayrıca kilo dediğin çözümü olmayan bir şey değil ki üniversiteye gittiğinde spor salonuna yazılırsın diyetisyene başvurursun sana program yaparlar 1 senede biter gider.Allah başka dert vermesin güzel kardeşim sıkma canını hiçbir şeye her şey güzel olacak.
    Dışarı çıkmıyorum hocam utançtan ya. Herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Bir ara soğuk çaya dadandım ondan oldu. :( 12.sinifta da zaten hareketsizlikten 25 kilo aldım. Mezun senemde 3 kilo verebildim hareketsizliğe rağmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5E378058E

karatay diyeti yap hocam beslenmene dikkat et böylece kendini sevdiğini fark edeceksin kendine değer vereceksin
    Hocam bayağı okudum Canan Hoca'nın kitabını ama her şeye pirzola falan yazmış. Benim her öğünde pirzola yiyecek bir durumum yok ki. Nasıl bir beslenme planı olması gerekiyor?

• Kardeşim mezuna kaldım, yaşım 20 ve yine istediğim yeri kazanamayacağım gibi.Ayrıca kız arkadaşım yok ve kendimi çok yalnız hissediyorum.Psikolojik olarak kendimi 70 yaşına gelmiş gibi hissediyorum.Bıktım ulan bıktım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEmreDogru -- 27 Temmuz 2018; 1:26:6 >
  • Kardeşim utanacak bir şey yok ortada yüzü yerden kalkmaması gereken bir sürü insan varken sen utanacaksın valla hem üzülüyorum hem kızıyorum.Her şeyin çözümü vardır ki senin derdinin çözümü da basit takma böyle şeyleri kafana benim abim 100 kilo felandı sınav zamanı sonra bitince spor felan yaptı şu an baya fit 70 kilolarda.Olmayacak şey değil kafana takarsan atlatamazsın insanların bakışları da emin ol bu yüzden değildir sen üstüne alınıyorsundur ki ortada yanlış ya da hatalı bir şey yok hepsi geçecek şeyler sen kafanı takma daha çabuk geçer.

• YEmreDogru kullanıcısına yanıt
    Allah başka dert vermesin güzel kardeşim hayırlısı de gücün varsa tekrar dene gücün yoksa başka dalda da kendini kanıtlayabilirsin İnan.

• sebze ağırlıklı beslen etle birlikte ekmeği kes ara öğün meyve ye youtube de var anlatılıyor ben kilolu olmama rağmen uyguluyorum hayat enerjim arttı iyi geliyor forumda kalıyorsun
  • Var iki derdim

Biri ailem

ikinci derdim de kendim

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam bayağı okudum Canan Hoca'nın kitabını ama her şeye pirzola falan yazmış. Benim her öğünde pirzola yiyecek bir durumum yok ki. Nasıl bir beslenme planı olması gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Spora yazıl ardından kendine 1 yıl söz ver, nefsine hakim olacağına söz ver ve 1 yıl sonra bambaşka biri ol. Sınava çalışırsın o an heyecan yaparsın olmaz belki ama sporunu yaparsan her yaptığının karşılığını alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batgul

Allah başka dert vermesin güzel kardeşim hayırlısı de gücün varsa tekrar dene gücün yoksa başka dalda da kendini kanıtlayabilirsin İnan.
    Başka dalda kendimi kanıtlayamam hocam, özgüvensiz ve çaresizim.
  • Tlc izle moruk ağır yaşamlar program çok güzel protein diyeti yap

• hocam ben istediğim zaman istediğim kiloları verebiliyorum rahat bi şekilde bana danışabilirsin. 8. sıınftan itibaren 1 sene zayıf 1 sene kilolu oluyorum şuan kilolu moddayım okul yüzünden :D özelden bana sorarsan söyleyebilirim
  • Karatay diyeti diye bir şey yok.Intermittent fasting olayını yabancı kaynaklardan çevirip 1-2 saçmalık ekleyerek karatay diyeti diye sunmuş.Bu kadın insanların sağlığıyla böyle oynamanın bedelini nasıl ödeyecek acaba...
  • YEmreDogru kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğin bölüm olmuyorsa bir sene daha kaldıramazsan özgüven kazanmaktan başka çaren Yok sanırım kendine güven yapamayacağın bir şey Yok yapanın senden fazlası da yok

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.