Şimdi Ara

derslere odaklanamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uluslararasi iliskileri 3.sinifta birakmistim simdi psikolojide 4.senemdeyim ama ikinci siniftayim
    bir turlu ders calisamiyorum canim surekli gezmek,oyun oynamak,alisveris yapmak,sinemaya gitmek falan istiyor
    ne olacak boyle bilmiyorum
    ders calismayi sevmenin bir yolu yok mu?
    tam bir loserim,yasitlarim mezun oldu,ise girdi ve calisiyor
    🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarı camdan aşağı at telefonuda...

Önce yüzünü yıka ama bunu yaparken okuduğun bölümün sana uyandırdığı gisle yap (eğer iyi bir his uyandırmıyorsa zaten kariyerinde başarılı olamazsın)

Dh yi kesinlikle bırak demiycem çünkü ben bile çalıştığım zaman aralıklarında girip bir iki konuya bakarım

Arkadaş edin ama öyle menfaat düşünen değil GERÇEK bir arkadaş (oda olmadı annenle veya babanla sürekli konuş muhabbet et)

Yeni yerler keşfet sadece ev-okul okul-ev yapma belli bir yaşa gelmişdin zaten boş günlerinde durumun varsa al bi uçak bileti git başka bir yere olmadı bisikletini al ve bütün gün bisiklet sür öyle eğler

Eğlence anlayışını sabit birşeye bırakma (mesela sadece bilgisayar oyunları hoşuma gidiyor veya sadece futbol hoşuma gidiyor deme)

Spor yap,hatta anneni babanıda böyle tür spor aktivitelerine çağır hafta sonları halı sahaya git veya bir spor dalı öğrenmek istiyorsan spor kulübüne başvur

Bir hayvan edin burda benim önerim yalnızsan muhabbet kuşu daha iyi olur hem konuşmayı öğretirsin hemde sen konuşursun

Dahada aklıma gelmiyor gelirse editlerim daha sonra

• Odaklanmak için ilaç kullanabilirsin. Ben kullanmadım ama kullanıcam gibi odaklanma sorunu oluyor bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooellerhavaya

Odaklanmak için ilaç kullanabilirsin. Ben kullanmadım ama kullanıcam gibi odaklanma sorunu oluyor bende de

cok sıkılıyorum ders çalışırken

• Bende yapmaktan hoşlandığın sıkılmadığın bir şeyler varsa o alana yönebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.