Şimdi Ara

Dershanesiz 25 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler selam ben aile hekimiyim şu an, yeğenime(2007) koçluk yapacağım sınava hazırlanırken fakat sınav süreci youtube’a kaymış çok şey değişmiş. Youtube’a kayması bence süper bir durum fakat youtubedaki içeriklerin kalitesi nedir yeterli midir? Sıralama yapan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Tıp ile ve hekimlikle alakalı sorularınızı da cevaplarım.

yanlışlıkla 2 defa konu açmışım. Nasıl sileceğimi bilmiyorum iyice yaşlandık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 141ed -- 2 Ağustos 2024; 8:8:53 >

• Tek başına gayet yeterli youtubedaki içerikler ama tabii ki kullanmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtubeda çok fazla koçluk falan filan var onlara kaptırmamak lazım

derslerle ilgili videolar gayet iyi

ben mezunda 36dan 7ye çekmiştim sadece deneme sınavlarına gidiyordum

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Bravo kardeşim. Gerçekten süper iş dershane olmadan tek başına bu süreci başarmak. Ayt matematik, fizik ve kimya için önerdiğin kanallar var mı?

• 141ed 1 kullanıcısına yanıt

sagolun hocam

mat için eyüp b

fizik için ertan sinan, özcan aykın, tolga bilgin

kimya için kimyaözel

• Sozelden sinava girdim, tyt sinavindan 1 gun once sadece genel tekrar videolari izledim ve o sekilde sinava girdim 9.4k siralama geldi ham siralam 7k ortaöğretim başarı puanı geri attı ,nacizhane tavsiyem düzenli bir sekilde youtube den çalışan ortalama bir ogrenci hangi puan turunde olursa olsun ilk 50k da rahatlikla yer alabilir

• berati80 B kullanıcısına yanıt
    Keşke sayısalda olay böyle kolay olsa, kör girse sözelde koklayarak 20k yapar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • serdology kullanıcısına yanıt

E yapsın kimse kimseyi tutmuyor,tabiki sozelle sayısal kiyaslanmaz benim demek istedigim dershane falan gereksiz youtube basli basina dershane düzenli ders çalışan biri hedefine rahatlikla ulasır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.