Şimdi Ara

Dershanelere Peşin Kaydolmayin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sakın boyle bir hata yapmayin. Korona daha bitmedi boyle devam ederse 2.dalga yakindir (belki gelmistir haberimiz yoktur). 2 3 ay sonra dershaneler kapatilirsa paraniz gider. Arkadaşlarim mağdur oldu,pesin odemisti cogu paralari yandi. Ben taksitlendirmistim,karantina sonrasi senetler duruyor odemedim eve haciz gondermezler insallah o.....lari. Kansiz bu adamlar,2 guler yuzlerine kanip bir hata yapmayin. Hatta senet falan imzalamamaya calisin,madem çok ahlakli insanlar bunlar karantina tehlikesine karsilik senet imzalamamayi isteyin.

Not: Diger dershaneleri bilmiyorum ben Finaldeydim. Bu arada Finalin denemelerinden tut derslerine,Etütlerinden ogrenci kalitesine kadar ÇÖP. Haberiniz olsun arkadaslar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sözleşme yaparken buna uygun hazırlayabilir miyiz ? Sadece çalışılan aylarda ödeme yapılsın falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Işte ben de bunu yapmaya calisin diyorum. Gidin bir konuşun yaparlar belki bu seneye ozel

• aynen arkadaşlar çok önemli. pandemi sürecinde geri online'a dönülürse para iadesi gibi şeyler ekletin sözleşmeye yoksa yazılmayın. bence.
  • Ben olsam bu sene dershaneye gitmezdim.
    Zaten daha aşı çıkmadı çoğu ders uzaktan yapılacak deniyor.

Kısacası ben olsam dershaneye vereceğim parayı kitaplara verirdim youtubedan gayet güzel ders izlenebiliyor hem de sınırsız

• E dersler olmasa bu adamlar ne soracak

• Bence hiç gitmeyin ama illa gideceğim diyorsanız bu akbabalara kendinizi yem etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pazernus651 kullanıcısına yanıt
    +1

• Bu dönemde parası yanan arkadaşlarım var.Dikkatli olunmalı

• Ağzına sağlık. Ben de şans eseri ay ay ödeyip de kıl payı atlatan gruptanım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.