Şimdi Ara

Dershaneler kapanacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye kapanacak diye bir dedikodu var doğrumudur sizce ? Kapanırsa bütün planlarım çöp oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Danıştay kararıyla özel öğretim kursları 2018'den itibaren tek ders verilebilecek 3 ders alacaksan 3 farklı kuruma gitmrn gerekecek bunlada çoğu insan uğraşmaz benim kanaatimce daha çok konuşulur ara yolu bulunur bakalım hayırlısı

Orijinalden alıntı: oguz020

Danıştay kararıyla özel öğretim kursları 2018'den itibaren tek ders verilebilecek 3 ders alacaksan 3 farklı kuruma gitmrn gerekecek bunlada çoğu insan uğraşmaz benim kanaatimce daha çok konuşulur ara yolu bulunur bakalım hayırlısı

Okullar açılınca Aralık a kadar aynı düzen devam edecek mi yani ? Dediğin gibi ayrı ayrı olursa bütün planlarım bozulacak

• 2018 diye geçiyor ama eğitim yılı olarak düşünürsen ağustos gibi falan en geç belirlenir ne olacağı kurumların hazırlık süreci vs olacak çünkü ocakta aralıkta yapmazlar okullar açılamdan haber verirler benim görüşüm

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

bizim dershane 5 ayrı bina almış. hepsinde ayrı ders verilecek. onlar araştırmıştır yani kapanacak olsa yapmazlardı böyle bir şey

Hocam konumunuza baktım Eskişehirde yaşıyormuşsunuz. Bende Eskişehirdeyim hangi dershane orası ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryad Boudebouz -- 14 Mayıs 2017; 0:7:52 >

Daha Fazla Göster
  • Arkadaş hiç mi haber izlemiyorsunuz. 1 ağustosta etutmerkezleri tamamen kapanıyor kalan kurslar da sadece tek ders verecek. Eğer uymazlarsa onlarda kapanacak. Meb açıklama yaptı kayıt olmayın diye. Paranızı kaptırmayın enayilik etmeyin yani.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.