Şimdi Ara

Dershaneden pişman olan var mıdır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
10
Favori
5.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam bilirim o duyguyu, şöyle bi gaming computer alsalar o paraya veya geleceğim için bankaya atsalar diyesin geliyordur eminim, ama kararını koy ortaya gitme dershaneye, elbet seni karşılarına alıp ciddi şekilde konuşacaklar birgün o zaman anlatırsın zaten arzularını. sanayiye verelim seni falan diyeceklerdir başta korkutmak için hiç korkma vermiyorlar güven bana.
  • Dostlar temeli sıfır olan birisi gitmelimidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.sınıfta gittim ve pişmanım. kafa dengi 2 3 kişiyle çalıştık son zamanlarda, o kadar verimli ve güzeldi ki. keşke o sene hep öyle çalışsaydık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taharet Muslugu.

    Matematik: Behzat

    Geo: Nejdet

    Fizik: Umut Öncül

    Kimya: Kimya Özel vs

    Biyoloji: Fundamentals, Selin Hoca vs

    Edebiyat: Benim Hocam kanalı

    Tarih: Ramazan Yetgin

    Coğrafya: Engin Eraydın, Yavuz Tuna

    Aileni ikna etmeye bak


    Al sana en kral dershane kitapları da çözümlü kitap aldın mı tamamdır



    Takip +

    Teşekkürler
  • burak9696 kullanıcısına yanıt
    inş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuna kaldım 2. sefer dershaneye gittim lise 4'te iken bir şey yapmamıştım sonra hevesle başlayıp mezun da ilk dönem gittim (gittiğim zamanlar 1800-2300) fiyat ödedim tek kelime söyleyeyim BOŞ İŞ.İkinci dönem sabah kütüphaneyi açıp akşam kapatıyordum neredeyse, 1 defa bile girmedim kapısından dershanenin şuan çok iyi bir üniversitedeyim Allah'a şükür. Benden tavsiye ne yap ne et kendin çalış konuda bilgili arkadaşlar var kaynak önermişler, durum olmaz insanlık halidir elinde fazla kitabı olan arkadaşlar dağıtıyor bakabilirsin forumdan


    Dipnot: Arkadaş ortamına 1 defa girdiğin zaman sapıtıyorsun 1 2 olsun ders çalışan kişiler olsun etrafında farkını gözle görürsün


    Edit: Kesinlikle bir dershanenin denemelerine abone ol, ilk başta + sı olmasa bile gelişimi farkedersin düzenli bir çalışma ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jydrus -- 11 Mayıs 2017; 10:15:44 >
  • Tam da dershaneye yazılacakken bu konuyu görünce aklım karıştı.

    Mezuna kaldım. Ailem bunun sebebini dershaneye yazılmamam üzerine yordu ve 1 sene kesin gidiceksin dediler.

    Kendime ders programı çizdim. 1 sene sadece dersle ilgilenicem. Bu durumda dershanenin yararı olur mu yoksa beni olumsuz etkiler mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheWaen

    Ben oyle duşünüyorum ama ailem illa yazdiricak gidesim yok diyorum yoruluyorum diyorum. Birde aramişlar yaz tatilinde ygs lys işliceklermiş.

    Ailene okut hocam bu yazımı bak. 9-10-11'de ben ders açısından iyi bir öğrenci değildim. Eve geldim oyun oynadım gezdim tozdum. Eski sınıf konularından hiçbir şey hatırlamıyorum. 9-10-11'i 95 ortalama ile bitiren bir kız var sınıftan yakın arkadaşım onu çok iyi tanıyorum onunla çalıştım hep. Toplasam 200 lira etmeyecek parayla özel ders aldım internetten denemeler aldım falan. O kız dershaneye gitti istemeye istemeye, ailesi zorla götürdü. Aramızdaki farktan bahsettim bak kız baya üstün bir konumda bana göre. Ben 9k oldum kız 11k oldu. Kızın eksikleri var ama dershane onu işlemiyor gidiyor yolda yoruluyor gece 9 de evde oluyor. Ben geliyorum eve trigonometri mi eksik? veriyorum 20 lira dinliyorum özel dersimi trigonometri sorunum kalmıyor artık. Seni senden iyi bilen olmaz dershane saçma saçma dersler işleyecek. Ayrıca dershane hocalar MEB'in atamadığı hocalar. Diğer hocalara göre daha kötü olan hocalardır.




  • bence gitme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senenin basinda dersaneye yazilim dedim duzen olur falan diye olan duzenimin de baktim icine ediyor bir iki ay gittikten sonra kasim gibi falan biraktim iyi ki birakmisim DERSANE BOMBOS bir coptur VAKİT İSRAFİDİR PİSMANLİKTİR ( meth satilir: 05347347788)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise zamanında 2 sene gitmiştim dershaneye. Dershaneden alamadığım verimi internet videoları izleyerek aldım. Dershaneye giden ve özel ders alan birçok tanıdıktan daha yüksek puanlar aldım. Olay dershane değildir düzenli ders çalışmaktır. Buda kişinin kendisinde bitiyor.
  • Mezuna kalıcam ben de dershaneye gitmeyi düşünmüyorum. Ama evde çalışmak da pek kolay değildir. Tek başınasın eksiklerini biliyosun ona göre prog. vs. Yapacaksın en önemlisi kendi kendine rehberlik edebilmelisin. Denemeleri çözüyosun baktın netin artmıyo mu buna göre çalışma yöntemini değiştirebilmen önemli ben bu sene bu hatayı yaptım ygsden sonra birçok şeyi kendim fark ettim yeteri kadar deneme çözmedim netler az çok istediğim gibi geldiğinde rehavete kapıldım sonra sınavda çakıldım böyle böyle bir sürü şey var. En önemlisi hatalardan ders alıp aynısını yapmamaya çalışmak ve özgün soruları kolayca yapabilme seviyesine gelmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCcWalterWhitecCc kullanıcısına yanıt
    ben birakamadim cikma diye bisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye cikamiyosun onceden mi odedin parani ya da vermiyorlar mi gerci vermek zorunda da degiller insaflarina kaliyor o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCcWalterWhitecCc kullanıcısına yanıt
    ayn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    12in basina kadar ikna ettim ozaman bakarim dedim yazin birde git diyorlardi unuttular gibi eger yazilirsam yazin dershane var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle pişman değilim özellikle fizik konusunda çok şey kattı bana.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim temelim olmadığı için yarı yarıya pişmanım. Dershanenin bana kattığı şeyler matematikten temelim olmuş oldu. İlk kez düzgünce sınava hazırlandıgım için ders çalışma tekniğimi oturttum birazda olsa. Ama birdahaki sene sınava girersem eğer kesinlikle dershaneye yazılmam. Derste dersi kaynatanlar mı dersin stajyer öğretmenlerin bilgisizliğimi dersin ders programı hazırlayanların saçmalaması mı dersin neresinden tutsan elinde kalıyor. Tm sınıfına ygs ye kadar her hafta fizik biyoloji kimya dersi yazdılar bir adım da ilerlemedik neredeyse. Daha çok şey var da özet olarak gitmeyin göndertmeyin:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.