Şimdi Ara

dershane yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 11.sınıfım seneye dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama hangi dershane kültür dedim birisi gırgır oluyor gırgır istiyorsan git dedi ne biliyim kafam karışık gaziosman paşa iyi bir dershane istiyorum fiyatıda çok uçuk olmasın istiyorum abim kültür dedi birisi birikim diyor ne bileyim kafam çok karışık hemen karar vermem lazım off ya arkadaşlar lütfen objektif olarak yardımcı olun gaziosmanpaşa da olması gerekiyor gideceğim yer yada yakın civarlarda ama gop olsa daha iyi olur lütfen lardım edin...
    yıl kaybetmek istemiyorum ygs ye gireceğim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: neyzenrabia*

arkadaşlar 11.sınıfım seneye dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama hangi dershane kültür dedim birisi gırgır oluyor gırgır istiyorsan git dedi ne biliyim kafam karışık gaziosman paşa iyi bir dershane istiyorum fiyatıda çok uçuk olmasın istiyorum abim kültür dedi birisi birikim diyor ne bileyim kafam çok karışık hemen karar vermem lazım off ya arkadaşlar lütfen objektif olarak yardımcı olun gaziosmanpaşa da olması gerekiyor gideceğim yer yada yakın civarlarda ama gop olsa daha iyi olur lütfen lardım edin...
    yıl kaybetmek istemiyorum ygs ye gireceğim sadece

gop kültüre gitmiş birisi olarak tavsiye etmiyorum. diğer dersaneleri bilemem ama kültüre gitme bence. ne doğru düzgün öğrenciyle ilgileniyorlar ne de ders etüt sistemi istediğim gibi değildi. üstelik ben projedeydim ona rağmen memnun kalmadım.

• goptakileri bilmiyorum ama adı şanı duyulmamış dershanelere gitme.uğur,fen bilimleri,final varsa onlardan birine git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duest

goptakileri bilmiyorum ama adı şanı duyulmamış dershanelere gitme.uğur,fen bilimleri,final varsa onlardan birine git.

hiç bilmiyorum dedğim gibi kafam karışık buğün okulda yan sınıfta kültüre giden kızlarla konuştum çok iyi olduklarını söylediler birebir fln baya ilgileniyorlarmış ne yapıcam ben ya siz kazanabildiniz mi kültürle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyzenrabia*

quote:

Orijinalden alıntı: duest

goptakileri bilmiyorum ama adı şanı duyulmamış dershanelere gitme.uğur,fen bilimleri,final varsa onlardan birine git.

hiç bilmiyorum dedğim gibi kafam karışık buğün okulda yan sınıfta kültüre giden kızlarla konuştum çok iyi olduklarını söylediler birebir fln baya ilgileniyorlarmış ne yapıcam ben ya siz kazanabildiniz mi kültürle?

benim arkadaşımda gop kültüre gidiyor çok iyi dedi bende gidicektim sonra son anda 500 evlerdeki fen bilimlerine yazıldım ve pişmanım. Bide goptaki fen bilimlerine giden arkadaşım var fiyatı çok uçuk olduğu için kültüre yazılacak. Neden kültür dediğimdede başka iyi dershane yok dedi. bu arada hangi okuldansın ?

• bende kararımı verdim kültür kesinlikle ben ihl
  • FEM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TUS dersane seçimi yardım
    2 yıl önce açıldı
    Tus dersane tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.