Şimdi Ara

Dershane VS Youtube+Kütüphane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
5
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aslında soru başlıktaki gibi ben de durumumu biraz daha açayım.
    Mezuna kalacağım ve bu seneye kadar sadece evde çalıştım bu yuzden ev dışı çalışma alanı iyi geleceğini düşünüyorum. Ailem dershane /etüt her neyse yazdirabiliriz diyor.Temelim olmasa giderdim ama olduğunu düşünüyorum (tyt mat-21/ayt mat-20 fen tyt-16 ayt-13.25)
    Ayrıca çalışma arkadasimda var oda birlikte kütüphanede çalışabiliriz diyor.
    Dershaneyi deneme sınavları için kullanmayı düşünüyorum.
    Görüşleriniz ve yorumlarınız nedir, ne öneriyorsunuz şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershaneyle sadece deneme sınavı için anlaş, gerçekten youtubede çok yararlı videolar var onlar seni geliştirir. Düzenli çalışmaylada iyi bir sıralama yapabilirsin. Başarılar...

• Dersane + her bir derste en iyi olan YouTube kanallari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +

• Temeli az olan birisi için önerir misiniz YouTube+kütüphaneyi ?

• Youtube + kütüphane yıkar geçer
  • Dershane, temeli olmayan birisi için çöp + temeli olan birisi için de çöp. Yani nerden baksan çöp.
    Bu yüzden Youtube + Kütüphane diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 5 Ağustos 2018; 10:56:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen sene forumda bu konu çok dolaştı youtubeyi secenler pisman cunku kesinlikle o dershane ortamını yakalayamazsın kutuphaneye giderek hem sınav senesi arkadaşlıklarına güvenme cogu insanın arkadaşlarıyla arası bozuluyor bence dershaneye yazıl ben gecen sene 54k idim bu sene 22k idim gittigim dershane de baya sırqdan bir dershane idi ucuz diye gittim ama yine de yararı oldu

• youtube>all
  • Pşt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Summertimesadnes @Freidman @Homo.sapiens.sapiens @NicksizadAMQ @Quinox
    Peki geometrisi 0 ve matı orta birisi için kanal öneriniz nedir O
  • Dershane pişmanlıktır kardeşim bu konuda çok netim. Sadece deneme sınavlarına gidersen tyt adına çok şey katar. Onun dışında pek bir faydasını görmezsin. Yerinde olsam şimdiden fizik çalışmaya başlardım.

• Ben de bunu merak ediyorum benim de temelim sağlam baya dershaneye insan görmek ve benim gibi mezunları görüp motive olmak için gidesim var ama kütüphane all kill yapabilir çünkü biliyorum ama kafayı da yeme ihtimali var o yüzden öne çıkardım favlara da ekledim merak ediyorum çünkü özellikle mezuna kalıp başaran arkadaşların yorumlarını

• tryaman T kullanıcısına yanıt
    Ben geometri başlangıç için hocalara geldiği önerebilirim matematikte ise ceyhun hoca iyidir.

• tryaman T kullanıcısına yanıt
    Kenan Kara geometri
  • Arkadaşlar temelin sağlam diyenlere yazıyorum 25-35k dan kaldıysaniz temeliniz sağlamdır gerisi kötüdür net

• Summertimesadnes S kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz aralıkta kaldım ama dershaneye gitmek gerek mi bilemiyorum işte sırf bildiğim için boş gelcek diye evde de nereye kadar sonuçta

• Özellikle geçen sene dershaneye gitmeden sınava giren arkadaşlar yorum ve görüşlerinizi bekliyoruz

• Bence gidin dersaneye 25 35k arasında değilseniz kesin gidin demek istemistim
    Tek başınıza kolay kolay yapılabilecek bişey değil psikolojik olarak

• Summertimesadnes S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağ olun tyt zaten iyi geldi benim ayt mat batırdı duruma göre bakcam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerskysci -- 5 Ağustos 2018; 16:59:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.