Şimdi Ara

dershane seviye sınavında şansızlık yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum kafamı kaldırdıgımda türkçeden 1 saat 10 dk falan geçmişti sonrasında fen çözdüm matematikte 16 17 soru çözdüm sürem bitti diğer sorulara bakamadım bile sosyale bakamadım bile hayatımda alacağım en düşük puanı alacam şimdi benden daha kötü seviyede ders görecem hatta son sınıfta bile olabilirim dershaneyi bırakıyım mı szce

• Yine sınav yapmiyorlar mi ay basi falan , olmassa hocalarla konusup rica edersin beni birdaha sinav yapin diye sıkıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıf psikolojisini bir kenara bırakın artık, takılacak şeyler değil. Kendine güveniyorsan diğer sınavlarda performansını gösterirsin, hocalarına söylersin.
  • Vorqes89 V kullanıcısına yanıt
    hayır ygs ye kadar yok dendi yapmazlar
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    birde arkadaşlarım çevrem var rezil olacam son sınıfta hayata kalmam bırakırım gerekirse
  • Hocam,hocalarının gözüne girersin zaten sınıfından çok daha iyi durumdaysan. Sınıf atlaması olur diye düşünüyorum.

• İlk sınavda havlu atıp , sonra pes ediyorsan bir köşeye geçip ağlıyorsan senin zaman yönetiminden önce gidip bir kişisel gelişim desteği alman gerekiyor.Bu şekilde zincirleme moralini bozarsan sınav zamanına kadar defa kez hüsrana uğrar , mezun kalma düşüncelerine yönelirsin.Kendine gelmen gerekiyor senin , 20 -30 yıllık geleceğini inşa edeceksin böyle küçük şeylerin engel teşkil etmesine izin verme ve mazeret gösterme .Arkadaşın dediklerini uygula . Olmazsa kafaya takma sınavına odaklan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr.Scientist kullanıcısına yanıt
    hocam mezunum zaten ama son sınıfta olursam hocaların bakış açıları bile değişiyor iyi hocalar dersime girmiyor falan
  • soranlar için bireydeki sınavdan bahsediyorum çok zorda değildi aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyt.uzmanı

hocam mezunum zaten ama son sınıfta olursam hocaların bakış açıları bile değişiyor iyi hocalar dersime girmiyor falan

Durumu izah et , gerekirse ayrılırım dersin zaten bir şeyler yaparlar . Paraya değer veren kurumlar genelde bunun için fazla gelen giden yoksa güzellik yaparlar.
  • Son sınıfa falan düşersen bırak diyeceğim de, gittiğin yerde iyi sınıflara nasıl gireceksin? çünkü onlar da sınavını yapmış olacak. Kötü sınıfın öğretmeni kötü olur, öğrencisi zaten kötü olur. Hem çevren bok gibi, hem de öğretmenlerin kendine hayrı olmuyor dershanede. vakit kaybı yapma o zaman, bırak git.

• hocam başka deneme sınavlarından sonra sınıfını değiştrebilirler performansına göre,sınıftaki diğerlerine göre baya iyiysen(derse katılma,sorulara cevap vs aktif olman lazım,bazı iyi sınıflara giren hocalar son sınıflara da giriyor) ve tavsiyem sınav stratejini değiştirmeyi düşün mesela ben türkçe ile sosyali sona(1 saat kala) bırakınca hem fazla zaman harcamıyorum hemde yetiştiremeyeceğim diye paragrafları 1 defa okuyup 1 defa hızlı göz gezdirdiğimde genelde anlıyorum(ygsde biraz riskli oldu o matematikte çok zaman harcadım yine de 55-60 dakikada yetiştirdim o korkuya :D hatta türkçenin ortasında matematikten daha iyi konsantre olmuştum)türkçe ile sosyali sona bıraktığında türkçeden 5-10 soru ve sosyal yetişmese bile matematik veya fenin yetişmemesinden her türlü iyidir

Bu arada kendi çalışmana daha fazla önem vermen daha iyi olur(dershanede 1.sınıfta olsan bile dershaneye bağımlı olmaktansa),dershanede son sınıfa düşsen bile deneme sınavlarında 2.3. sınıftakilerden iyi yaparsan,dönem içinde sınıfını da değiştirirler.(büyük ihtimal,eh tabi hocalarada söylemen lazım ya da rehberlikçiyle konuşabilirsin ilgili biriyse) ya da gittiğinde sorabilirsin rehberlikçiye vs denemelere göre çok fark varsa olduğum sınıfa göre sınıfım değişir mi vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocodale10 -- 5 Eylül 2017; 22:18:21 >

• Dyt.uzmanı D kullanıcısına yanıt
    sınav nasıldı hocam? Türkçede çok vakit geçirmişsiniz zor bi sınav mıydı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.