Şimdi Ara

Dershane ortamım pembe diziye döndü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıftaki arkadaşlarım pembe dizine çevirdi sınıfı. Şimdi sınıfta 3 çift var. Sevgili bunlar. Bunlar ve ekstra olarak bizde 2-3 kişi arkadaşız. Bu çiftlerden birinin yakın arkadaşları olan kız, erkek ile yatıyor. Ve garip olan şu ki yattıktan sonra sevgilim aşkım falan diyor ertesi gün dershaneye gelince çocuğun sevgilisinin yanında yine en yakın arkadaşlarıymış gibi davranıyor. Kızla yine muhabbet falan ediyor. İlginç taraf şu ki bu olayı aldatılan kız hariç hepimiz biliyoruz. Sınıftaki kızlar biliyor ve bu aldatılan kızla yakın arkadaş olmalarına rağmen söylemiyolar.

Yani çocuğun 2 sevgilisi var ama birisi gerçek sevgilisi diğeri ikinci sevgilisi. İkinci sevgilisi, birinci sevgilisinden o çocuğun sevgilisi olduğunu saklıyor. Böyle bir kişilik görmedim ben hayatımda. Ve bunu tüm sınıf biliyoruz.

• anlayan beri gelsin
  • Bir kısım gençler nereye gidiyorlar böyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfça sizden bir halt olmaz. Bu yaşta kalkıştıkları işe bak.

Edit: Tüm sınıf biliyoruz vs. yazınca sende göz yumuyorsun diye anladım. Sen hariç diyelim o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 21 Nisan 2015; 18:20:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Sınıfça sizden bir halt olmaz. Bu yaşta kalkıştıkları işe bak.

Bir tık daha aşağıdan konuşursanız sevinirim. Ben bu olayların dışındayım ve sadece gözlemciyim. Benim yaşım 19 ve bahsettiğim insanların yaşı 20. Onların ahlaksızlığını ben desteklemiyorum ve katılmıyorum. Zaten bu konuda da tepkimi dile getiriyorum.
  • Karisma karisirsan sonucta dolup dolasip yine sana giricek.Kendileri nasil biliyorsa oyle yapsin.

• yaz senaryoyu yolla bir kanala , koyun sürüsü izlemeye hazır zaten, bundan en az 5 sezon çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Sınıftaki arkadaşlarım pembe dizine çevirdi sınıfı. Şimdi sınıfta 3 çift var. Sevgili bunlar. Bunlar ve ekstra olarak bizde 2-3 kişi arkadaşız. Bu çiftlerden birinin yakın arkadaşları olan kız, erkek ile yatıyor. Ve garip olan şu ki yattıktan sonra sevgilim aşkım falan diyor ertesi gün dershaneye gelince çocuğun sevgilisinin yanında yine en yakın arkadaşlarıymış gibi davranıyor. Kızla yine muhabbet falan ediyor. İlginç taraf şu ki bu olayı aldatılan kız hariç hepimiz biliyoruz. Sınıftaki kızlar biliyor ve bu aldatılan kızla yakın arkadaş olmalarına rağmen söylemiyolar.

Yani çocuğun 2 sevgilisi var ama birisi gerçek sevgilisi diğeri ikinci sevgilisi. İkinci sevgilisi, birinci sevgilisinden o çocuğun sevgilisi olduğunu saklıyor. Böyle bir kişilik görmedim ben hayatımda. Ve bunu tüm sınıf biliyoruz.

artık bizde biliyoruz kız hala bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

anlayan beri gelsin

Beni mi çağırdınız hocam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.