Bildirim
DERSHANE ÖNERİSİ BURSALILAR İÇERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vasat düzeydeki dershaneler mezunlar için 5-6.000TL'den başlıyor (Fomara ve Heykel'de bir sürü bu tarz dershane var). Eğer dört dörtlük her şeyinden yararlanabilecek dershaneler istiyorsan en az 10.000 TL. Daha ucuza varmıdır, varsa nasıldır bilmiyorum. Sadece deneme sınavına girmek ve soru sormak için dershaneye yazılmak bana pek mantıklı gelmedi. -
konu olarak çok eksik değilim ayrıca sistemli ve düzenli çalışabiliyorum disiplinli bir ortama da ihtiyacım yok, bu yüzden dershane bana sadece soru sormaya yarayacak ötesine değil. deneme mevzusu ise çok evde kalmak istemiyorum en azından haftada bir dışarı çıkmanın bahanesi olmuş olur ve sınav ortamında deneme çözmek iyi olur.. -
Şimdiden dolan dershaneler var, eğer yazılmaya niyetliyseniz fomara ve heykele çıkıp dershaneleri gezin bilgi edinin. Çok geçe kalmayın. -
YEK güzeldir gidip yüzyüze konuşun derim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
FSM de Uğur var hocam , Fomarayı heykeli çoğu yeri gezdim . En mantıklısı Uğur geldi . 7500 -8000 lira fiyatı var .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorularını soracak kadar bir yer arıyorsan, arama. Bana kalırsa o kadar para ve zamanı oraya harcaman pek mantıklı olmaz. Onun yerine atıyorum en büyük eksik Matematik-geometri ise, o branşta bir hoca ile anlaşıp 2 haftada bir ya da ayda bir sorularını sorabilirsin. Her hafta 2 saat bile soru sorsan, sorun olmadığında konu anlattırsan çok daha uygun olur diye tahmin ediyorum. Ocak-Şubat gibi istersen sadece LYS için fiyat alabilirsin. Şimdiden başarılar :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X