Şimdi Ara

Dershane İle İyi Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ve tecrübeliler ben düz lise öğrencisiyim hedefim Diş Hekimliği ve şu ana kadar akıllı uslu ders çalışmışlığım yok yani konularım eksik dershanem 1 hafta sonra açılıyor dershanedeki bütün programlara uysam sizce diş hekimliğini kazanabilirmiyim yoksa seneye mi olur dersiniz ?

• Daha senenin başındasın hemen seneyi düşünmek ne demek bende de gerçi ilk başlangıçta senin gibi saçmalıklar vardı olmayacak bu sene en iyisi seneye giriyim vs. gibi sonra aptallaşma emmesen dedim attım seneye fikrini kafamdan (bir de sene başında vardı hani ygs'ye falan yakın zamanda değildi)

gerçi benim temel sağlamdı da sende heralde fazla temel yoktur o yüzden önerebileceğim şeyler klasik dershanede dersini dinle testini çöz ödevlerini yap denemelerde yapamadıklarını sor vs. öğretmenlere karşı çekingenliğini at. Çok sıfır bir öğrenci değilsen günü gününe ders kasmayla kazanabilirsin diş hekimliğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Daha senenin başındasın hemen seneyi düşünmek ne demek bende de gerçi ilk başlangıçta senin gibi saçmalıklar vardı olmayacak bu sene en iyisi seneye giriyim vs. gibi sonra aptallaşma emmesen dedim attım seneye fikrini kafamdan (bir de sene başında vardı hani ygs'ye falan yakın zamanda değildi)

gerçi benim temel sağlamdı da sende heralde fazla temel yoktur o yüzden önerebileceğim şeyler klasik dershanede dersini dinle testini çöz ödevlerini yap denemelerde yapamadıklarını sor vs. öğretmenlere karşı çekingenliğini at. Çok sıfır bir öğrenci değilsen günü gününe ders kasmayla kazanabilirsin diş hekimliğini.

Çok sıfır bir öğrenci değilim teşekkür ederim yardımın için inş. başaracağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.