Şimdi Ara

Dershane hariç en iyi ders çalışma ortamı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana kalırsa kütüphane gibi geliyor. Malum dershane 1 hafta tatile girdi. Bende Fem-Set'im ile Fem Dergimi bitirmeyi düşünüyorum. Kütüphaneye gideceğim sanırım. Sizce en iyi nerede ders çalışırım ?

• Ailen ile konuş evde uygun çalışma ortamı yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu sen bilirsin bende evde daha iyiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin gibi kütüphane hem ses de çıkaramazsın. Telefonla haşır neşir olan biriysen hatta telefonu çantana at öyle kilitle dolaba artık kitaplarla baş başasın

• kütüphane millet ders çalıştıkça sennde çalışasın gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: afiliert

Bana kalırsa kütüphane gibi geliyor. Malum dershane 1 hafta tatile girdi. Bende Fem-Set'im ile Fem Dergimi bitirmeyi düşünüyorum. Kütüphaneye gideceğim sanırım. Sizce en iyi nerede ders çalışırım ?

Hocam hangi şube bizim dersanede tatile girdi sizinki ne zaman başliyor

• Farklı farklı ortamlarda ders çalışmak bana daha verimli geliyor. Çünkü hep ev, hep aynı oda bir yerden sonra sıkıyor. Bir gün ev, bir gün dershane, bir gün kütüphane o şekilde de gidilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Mat Kanalı (Üni için)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en sessiz sakin temkinli yer evin kardeşim hem ana baba dırdırı olmaz bak oglum ders çalışıyor hesabı
  • bana kalırsa kendini rahat hissettiğin herhangi bir yerde çalış derim.yalnız etrafında senin dikkatini çekecek, motivasyonunu azaltacak şeyler olan mekanlardan uzak dur.ayrıca kütüphane mantıklı bence de.

aslında hazır kütüphaneye gitmişken orada ayak üstü bir bilim adamının hayatını, başarılarını falan okuyup kendini gaza da getirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

quote:

Bana kalırsa kütüphane gibi geliyor. Malum dershane 1 hafta tatile girdi. Bende Fem-Set'im ile Fem Dergimi bitirmeyi düşünüyorum. Kütüphaneye gideceğim sanırım. Sizce en iyi nerede ders çalışırım ?

Bahçelievler şubesindeyim. Pazar günü başlıcakmış dershane 8 saat ders 2 saat etüt şeklinde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

quote:

Bahçelievler şubesindeyim. Pazar günü başlıcakmış dershane 8 saat ders 2 saat etüt şeklinde.

tüm femlermi tatil bu hafta feme yazılmayı düşünüyorum da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.